Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

5 comedii cu drogati, care merita o vizionare

comedii drogatiNu incurajam si nu sustinem, dar nu putem sa nu recunoastem ca filmele cu drogati, in special comediile, au farmecul lor aparte.

Comedia American Ultra tocmai si-a facut intrarea in cinematografele din tara, aducand la lumina un specimen afumat, intr-o noua perspectiva: stonerul-spion.
Iata alte 5 comedii in care consumul de substante interzise da nastere la tot felul de situatii limita.

The Big Lebowski

The Big Lebowski, comedia cult a anilor '90, nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare. Sub indrumarea fratilor Coen, Jeff Bridges devine The Dude, un somer lenes, plin de vicii si pasionat de popice, care intra in niste incurcaturi care il depasesc, atunci cand este confundat cu altcineva.

In USA exista intalniri anuale ale fanilor Lebowski, iar cu totii avem cel putin o cunostinta care vorbeste folosind citate din acest film. :)

Fear and Loathing in Las Vegas

Sigur l-ati vazut pe Johnny Depp, aproape de nerecunoscut, in rolul unui drogat paranoic care calatoreste prin Las Vegas. Ecranizarea romanului lui Hunter S. Thompson adept al jurnalismului “Gonzo”, in care autorul relateaza totul cat se poate de subiectiv folosind persoana 1, si nu se teme sa exagereze, sau sa ironieze anumite persoane sau situatii, este una care nu trebuie sub nicio forma ratata! Doar vorbim de Terry Gilliam!

This is the end

Dazed and ConfusedThe Pineapple Express

vezi mai multe...

sursa: urban.ro

Stiri mai vechi: