Lun03082021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ioana Tufaru e în culmea fericirii! Ce cadou i-a făcut Gigi după ce a născut!

ioana tufarAtunci cand va iesi din spital si isi va duce acasa copilul nascut prematur, Ioana Tufaru va avea parte de o adevarata surpriza. Cel care a decis sa ii intinda inca o data o mana de ajutor fiicei Andei Calugareanu este chiar Gigi Becali.

In urma cu cateva luni, Ioana Tufaru dormea pe o banca in parc, manca o data la cateva zile si nici nu visa ca ar putea ajunge sa aiba un camin al ei. Insa, situatia acesteia s-a schimbat dupa ce Gigi Becali s-a aratat cu adevarat impresionat de conditiile in care traieste fiica Andei Calugareanu.

Astfel, patronul Stelei i-a oferit Ioanei o garsoniera, ba chiar i-a trimis saptamanal pungi intregi cu mancare. Insa, atunci cand credea ca totul merge perfect in viata ei, Ioana Tufaru a dat, din nou, ne necaz. Saptamana trecuta, ea a ajuns la spital, dupa ce a intrat in travaliu, desi era insarcinata in numai sapte luni. Dupa o serie de analze, medicii au decis sa ii faca acesteia o cezariana, pentru ca fatul era in pericol. Acum, Ioana Tufaru se simte bine, insa baietelul se afla in incubator, unde trebuie sa ma stea cateva saptamani bune, pentru ca organele sa i se dezvolte asa cum trebuie.

 I-a daruit un patur si hainute pentru copil!

Se pare ca principalul motiv pentru care Ioana a nascut premature este acela ca nu a avut grija de ea si si-a facut dus cu apa rece, pentru ca nu avea apa calda in garsoniera in care s-a mutat. Imediat ce a aflat, Gigi Becali a dat ordin ca problema sa fie remediata de urgenta: “Va avea o adevarata surpriza atunci cand va ajunge acasa. Nu numai ca problema apei a fost remediata, insa Ioana va avea parte si de alte surprize atunci cand va ajunge acasa. Gigi Becali i-a trimis un patut pentru copil, hainute, scutece si alte lucrusoare. Lucruri pe care ea nu ar fi avut bani sa le cumpere nici intr-un an, avand in vedere ca traieste dintr-un salariu mic al sotului ei. Gigi Becali are un suflet mare si o va ajuta in continuare, atata timp cand Ioana are grija de copilul ei”, a declarat un apropiat al acesteia, pentru  CANCAN.ro. vezi mai multe...

sursa: cancan.ro