Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Wizz Air îşi măreşte flota aeriană de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj

wizz air 567898765 98806900Compania aeriană Wizz Air a anunţat, joi, că-şi extinde flota din Cluj cu o nouă aeronavă, ajungând astfel la cinci avioane cu care va opera de pe Aeroportul Internaţional ''Avram Iancu''.

Noua aeronavă este Airbus A320 şi va opera, începând cu 22 iulie 2016, pe patru noi rute, respectiv Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund (Danemarca) şi Doncaster Sheffield. De asemenea, noua aeronavă va suplimenta frecvenţele pe cele mai populare rute, printre care se numără Londra Luton.

''Adăugând cea de-a cincea aeronavă la baza din Cluj-Napoca, am venit în întâmpinarea cererii clienţilor noştri şi vom continua să investim pentru a crea şi mai multe oportunităţi de călătorie la preţuri scăzute. Berlin, cea mai nouă destinaţie a reţelei Wizz, este momentan disponibilă doar de la Cluj-Napoca. Alături de celelalte trei noi rute, baza de la Cluj oferă acum 27 de destinaţii în 11 ţări', a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele executiv al Wizz Air, John Stephenson.

La rândul său, directorul aeroportului clujean, David Ciceo, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că această nouă aeronavă va contribui la dezvoltarea zonei, scrie Agerpres. vezi mai multe...

sursa: economica.net