Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

EXCLUSIV! Florin Salam a fugit din Romania! S-a ascuns intr-o clinica din Austria! Nu se mai intoarce in tara pana anul viitor! Detalii incredibile despre motivele care au stat la baza deciziei socante luate de artist!

salam reghetonO veste soc circula de cateva zile in tagma manelistilor. Regele lor, Florin Salam, s-ar fi retras la un centru de tratament si odihna din muntii Alpi si nu va mai canta in tara pana anul viitor.

Decizia i-a surprins pe toti apropiatii, mai cu seama ca Florin abia a devenit tata in urma cu o luna si jumatate. Cauzele sunt insa multiple, iar Salam a considerat ca are din nou nevoie de o pauza, asa cum s-a intamplat si in urma cu aproape doi ani, cand, din cauza unei afectiuni a corzilor vocale, cantaretul s-a retras de pe scena cateva luni bune.

Principalul motiv ar fi oboseala acumulata in vara, cand artistul a fost nevoit sa se imparta pe mai multe fronturi pentru a putea face fata solicitarilor. Saptamanal a avut cate un recital la mare, la clubul detinut de Fane Spoitoru, iar in rest, a trebuit sa onoreze nunti, botezuri si diverse evenimente programate cu mult timp inainte.

Pe de alta parte, artistul pare sa fie din nou presat de o parte importanta a lumii interlope, succesul si castigurile sale din muzica fiind o tentatie permanenta pentru acestia.

Pentru a se reface fizic, dar si psihic, Salam a decis sa se retraga la o clinica de recuperare si refacere din Austria, o destinatie secreta pe care o stiu doar cativa apropiati ai manelistului. Acolo, Salam va face diverse tratamente, se va relaxa intr-un centru SPA imens si va fi foarte selectiv cu "cantarile" antamate pentru urmatoarea perioada. vezi mai multe...

sursa: wowbiz.ro

Stiri mai vechi: