Vi04162021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cea mai scumpă nuntă din istoria României! Cel mai bogat ţigan şi-a măritat fata!

bogat tigan hhhhBulibasa Ferdinand Stanescu este cel mai bogat tigan din Moldova, cu o avere estimata la 7 milioane de euro. Comisarul European pe problemele rromilor, sustine insa ca aceasta suma o tine doar intr-un buzunar.

Bulibasa Ferdinand Stanescu este cel mai bogat tigan din Moldova, cu o avere estimata la 7 milioane de euro. Comisarul European pe problemele rromilor, sustine insa ca aceasta suma o tine doar intr-un buzunar.

Dovada stau palatele din comuna Grajduri si nunta fiicei sale pentru care s-au cheltuit bani in nestire. Numai zestrea miresei valora cateva sute de mii de euro. Cei 500 de invitati au petrecut acoperiti cu kilograme de aur si drept rasplata au primit din partea mirilor cate jumatate de porc si bauturi fine.

Comuna Grajduri, din judetul Iasi, se poate identifica usor din spatiu datorita turnuletelor sclipitoare ale palatelor tiganesti. Tot in Grajduri se afla si cel mai bogat tigan din zona moldovei, bulibasa Ferdinand Stanescu, comisar european insarcinat cu problemele rromilor. Bogatia acestuia s-a vazut si la nunta fiicei sale, Anisoara, pe care a casatorit-o dupa noile legi, la 18 ani cu Cezar, fiul lui Gagarin Stanescu.

 Cei 500 de invitati, care au petrecut 4 zile si 4 nopti, nu s-au lasat doborati din cauza kilogramelor de aur purtate la gat, maini, si chiar in gura. Si tindem sa credem ca atata aur la un loc nu exista nici macar in bazarul din Istanbul. Tot ca un bazar arata si camera cu zestre ale Anisoarei: stive de covoare, paturi cat sa inveleasca tot satul, haine ca in depozitul unui magazin si electrocasnice scumpe. vezi mai multe...

sursa: cancan.ro