Sam06252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Sophia Loren, ovationata in picioare la festivalul de film de la Lyon. Cum arata la 81 de ani una dintre cele mai frumoae actrite ale anilor '60

sophia hhhhhhSophia Loren s-a bucurat de o seara omagiala la festivalul 'Lumiere' de la Lyon, unde publicul a ovationat-o in picioare pe actrita de 81 de ani, care priveste in urma fara regrete si spune ca 'nu s-a pierdut niciodata'.

 "Trebuie sa spun ca nu m-am pierdut niciodata, intotdeauna am rezistat, am luptat" - a spus actrita, conform Agerpres, care citeaza France Presse.

Ea a explicat ca in familia in care s-a nascut a avut "o viata destul de dificila" neavand tata (fiica ilegitima a inginerului Riccardo Scicolone) si a fost nevoita sa lupte.

"Cred ca Dumnezeu, sa zicem, m-a ajutat foarte mult si am facut intotdeauna lucrurile bine, ca o fetita care merge la scoala si isi face temele bine. si putin cate putin am devenit - se spune - cineva", a declarat emblema cinematografiei italiene venita la brat cu fiul ei, Edoardo Ponti, intr-o tinuta de culoare rosu aprins.

Ea a vorbit despre familia sa, despre viata alaturi de Carlo Ponti, producatorul italian cu 22 de ani mai in varsta, cu care a fost casatorita pana la moartea acestuia in 2007 si pe care l-a descris drept "omul vietii mele, cel care m-a inteles, care m-a insotit".

Apoi ea a trecut in revista cariera sa artistica. "Cand a batut la usa mea Charlie Chaplin ... imi tremurau picioarele", a spus Sophia Loren. Faptul ca el i-a oferit un rol in "Contesa din Hong Kong" a fost pentru ea "mai mult decat un Oscar".

 Despre Marlon Brando a spus: "Un mare actor, dar el a fost un pic ... nu pot spune totul"; iar despre Marcello Mastroianni, cu care a jucat intr-o duzina de filme: "A fost ca o familie pentru mine".

"Cand l-am pierdut, am pierdut intr-adevar o mare parte din mine", a marturisit Sophia Loren.
 Doua filme culte, adica facand parte din categoria filmelor care marcheaza spiritul publicului de cinema, in care ea joaca rolul femeii din popor, fara farduri, un ecou al copilariei sale napoletane.

Apoi, Sophia Loren, care locuieste acum in Elvetia si apare rar in public, a daruit autografe si a fost ovationata in picioare inainte de difuzarea in cadrul serii omagiale a filmului "La ciociara" al regizorului Vittorio De Sica.

sophia hghg 2

vezi mai multe...

sursa: procinema.ro