Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Destinaţii exotice pentru Revelion. Locurile preferate de români

locuri revelion jghgMexic și Cuba, Africa de Sud, Madagascar sau Maldive sunt câteva dintre locurile cele mai căutate pentru a petrece vacanța de Sărbători.

Interesul românilor pentru vacanțe cu destinații unice, zone înconjurate de vegetație luxuriantă și plaje exotice este în continuă creștere. Mexic şi Cuba, Africa de Sud, Zanzibar, Madagascar, Kenya, dar și Singapore şi Bali ori Maldive sunt câteva dintre cele mai căutate vacanțe, arată statisticile Paralela 45.

„Românii rămân impresionați de aceste destinații și nu ezită să ne povestească entuziasmați experiențele unice pe care le trăiesc acolo. Se întorc cu povești deosebite care reușesc să influențeze și pe alți iubitori de călătorii să aleagă asemenea destinații în defavoarea vacanțelor deja cunoscute de români”, declară Alin Burcea, președinte Paralela 45.

În această perioadă, una dintre cele mai căutate vacanțe rămâne cea cu destinația Mexic și Cuba, fiind locul preferat pentru cuplurile aflate în luna de miere, dar și pentru surferi sau amatorii de scuba-diving.
Pentru un Revelion în care să se bucure de priveliștea deosebită a insulelor tropicale și facilitățile unei stațiuni moderne, românii plătesc începând de la 2590 euro/persoană.

Madagascar este caracterizată de vegetația luxuriantă, animalele exotice și peisajele care-ți taie respirația. Fiind a patra insulă ca mărime din lume, denumită și „Marea Insulă Roşie”, aceasta este recunoscută pentru nuanțele de roșu ale solului, fiind în același timp ținutul baobabilor, al lemurienilor și al plantelor carnivore. Descrisă drept visul oricărui naturalist, o vacanță în Madagascar include vizitarea a numeroase parcuri naționale și rezervații. Costul vacanței de Revelion în Madagascar începe de la 2475 eur/persoană.

O altă destinație preferată de români este Africa de Sud datorită experienței culturale impresionante și a mozaicului rasial ce a dat zonei numele de „Țara Curcubeului”. Cape Town, Capul Bunei Speranțe, Johannesburg și Kruger Park sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute atracții turistice pentru un Revelion în Africa de Sud. Prețul pentru o astfel de vacanță începe de la 1995 euro de persoană.

Vacanțele în Kenya sau Zanzibar au costuri de peste 2000 eur/persoană pentru 9 zile. Ambele destinații se bucură de plaje scăldate de apele Oceanului Indian, iar pe lângă vizitele în parcurile naționale, activități precum safari în Kenya sau snorkeling în Zanzibar rămân experiențe de trăit o dată în viață. Pe „Insula Mirodeniilor”, Zanzibar, turiștii au ocazia să viziteze plantațiile de condimente, o experiență fascinantă pentru cei pasionați de gastronomie.

Singapore şi Bali este destinația ideală pentru cei care doresc să interacționeze cu multiple culturi. Singapore este cea mai mică țară situată în Asia de Sud-Est și singurul oraș-stat al continentului, cu cel mai intens trafic în port din întreaga lume. Denumită «Insula Zeilor» sau «Dimineața lumii», insula Bali este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din întrega lume. Costul unui Revelion Singapore și Bali începe de la 1895 euro/persoană.

O altă destinație exotică foarte căutată de români este reprezentată de Maldive, un loc în care pe primul loc se află relaxarea și care impresionează prin azuriul apelor și nisipul extrem de fin al plajelor, devenind locul ideal pentru a admira un decor ieșit din tipare. Românii care vor să-și petreacă Revelionul în această destinație plătesc începând de la 2951 de euro de persoană. vezi mai multe...

sursa: eva.ro