Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cât costă vacanţa la schi în Bulgaria, Austria şi Franţa

vacanta cost nnnnBulgaria

De departe, cea mai ieftină destinaţie pentru schi este Bulgaria, care atrage de la sezon la sezon tot mai mulţi turişti români. Pe lângă preţurile mai mici decât cele practicate în staţiunile de pe Valea Prahovei, domeniile schiabile în staţiunile Bansko şi Pamporovo pornesc de la 2.000 m altitudine, motiv pentru care sezonul de schi ţine mai mult. Spre exemplu, în Bansko turiştii găsesc pârtii cu o lungime totală de 70 de km, aproape jumătate din lungimea pârtiilor din întreaga Românie.

Austria

Anual, peste 140.000 de români aleg staţiunile din Austria pentru schi şi cheltuie în medie circa 900 de euro pe vacanţă. Preferatele românilor sunt Innsbruck, Neustift im Stubaital Kaprun sau Solden, iar majoritatea turiştilor preferă să meargă cu maşina proprie.

Preţurile pentru o vacanţă la schi în Tirol, pornesc de la 635 de euro/persoană, pachet în care este inclusă cazarea şapte nopţi în cameră dublă la un hotel de patru stele, cu demipensiune, dar fără ski-pass-uri. Oferta o găsiţi la agenţia Perfect Tour. Dacă vreţi să combinaţi vacanţa la schi cu Revelionul, tariful pentru o vacanţă porneşte de la 940 de euro/persoană la agenţia Alltur. Pachetul include cazarea şapte nopţi în cameră dublă la un hotel de patru stele, cu demipensiune şi cina festivă în noaptea dintre ani.

Franţa

Una dintre cele mai apreciate zone de schi din Europa, Les Arcs, se regăseşte acum şi în oferta agenţiilor de la noi. Les Arcs are pârtii cu o lungime totală de 200 de km şi face parte din domeniul schiabil Paradinksi, cu peste 400 de km de pârtii de schi. Preţurile pentru o vacanţă aici sunt de 850 de euro/persoană la agenţia Cocktail Holidays, dar de aceşti bani beneficiaţi de cazare şapte nopţi în apartamente de patru şi cinci stele, transport cu avionul, transferuri şi ski-passul pentru toată perioada. vezi mai multe...

sursa: economica.net