Joi07072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cel mai așteptat film: "Star Wars: Trezirea Forţei" bate recordurile la bilete

filmnnnggNoua producție a generat un interes uriaș, fiind prima peliculă pentru care tichetele se vând masiv cu două luni înainte de premieră.

Cel mai recent trailer "Star Wars: Trezirea Forţei/Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", lansat luni, a stârnit o veritabilă frenezie în rândul fanilor celebrei serii cinematografice. Imaginile au avut un efect colosal, aceștia blocând, prin numărul uriaş de accesări, un site ce vinde bilete în precomandă la acest lungmetraj.

Biletele pentru filmul "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", ce va fi lansat pe 18 decembrie în Statele Unite, au fost puse în vânzare în sistem de precomandă simultan cu difuzarea trailerului, pe site-ul Fandango, care a fost blocat temporar din cauza numărului uriaş de accesări.

Trailerul are o durată de două minute şi jumătate şi a fost prezentat în premieră în pauza unui meci de fotbal american difuzat de postul ESPN, generând ulterior peste 17.000 de mesaje pe minut pe platforma de microblogging Twitter, relatează agenția Reuters, citată de Mediafax.
În primele 20 de minute după lansare, trailerul a fost vizualizat pe YouTube de peste 220.000 de ori.

Materialul video, în care apar "veterani" ai francizei "Star Wars", precum Harrison Ford şi Carrie Fisher, alături de o serie de personaje noi, debutează cu o imagine ce o prezintă pe Rey (Daisy Ridley), presupusa fiică a prinţesei Leia (Carrie Fisher) şi a lui Han Solo (Harrison Ford).

Carrie Fisher apare în trailer în rolul prinţesei Leia, cu coafura ei celebră, şi este îmbrăţişată de Han Solo. O absenţă notabilă este Mark Hamill, care îşi reia în film rolul Luke Skywalker, dar acest personaj nu apare în trailer, ceea ce a provocat nedumerirea fanilor.

În trailer apar şi alte personaje esenţiale pentru intriga peliculei, precum Finn (John Boyega), Kylo Ren (Adam Driver) şi Darth Vader.

Regizat de cineastul J. J. Abrams, trailerul oferă spectatorilor câteva informaţii preţioase despre direcţiile principale ce vor fi abordate în film şi despre provocările cărora vor trebui să le facă faţă personajele principale.

Până la acest trailer, fanii francizei "Star Wars" au putut viziona doar două astfel de filme de tip trailer - un clip de 88 de secunde, publicat în noiembrie, şi un clip de 2 minute, difuzat în aprilie, în care au apărut Han Solo şi Chewbacca.

"Războiul stelelor" a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum "May the force be with you" ("Forţa fie cu tine") au intrat în cultura populară mondială.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Potrivit estimărilor formulate de compania de cercetări de piaţă Rentrak, ar putea obţine încasări de peste 100 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în America de Nord şi încasări totale de peste 2 miliarde de dolari la nivel mondial.

Luni, fanii britanici ai francizei "Star Wars" au cumpărat câteva zeci de mii de bilete pentru acest film, iar lanţurile de cinematografe din Marea Britanie au raportat vânzări record pentru tichete comercializate în sistem de precomandă.

Al şaptelea film din seria cinematografică "Star Wars", "Trezirea Forţei" va fi lansat în Marea Britanie pe 17 decembrie, cu o zi mai devreme decât lansarea din Statele Unite.

Biletele pentru "Star Wars: Trezirea forţei au fost puse în vânzare în țara noastră luni, 19 octombrie, cu două luni înainte de momentul lansării superproducției în cinematografe.
Cinemagia îți oferă chiar acum cea mai rapidă și modernă metodă de achiziţionare a biletelor. Cu un simplu click pe butonul „Cumpără bilet” îți asiguri de pe acum locurile în sală, la "Star Wars: Trezirea forţei". Puteți opta pentru una dintre cele două metode de plată: pe factura Vodafone sau cu cardul bancar. vezi mai multe...

sursa: eva.ro

Stiri mai vechi: