Sam05082021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Şi-a îngropat bunica cu telefonul mobil. La puțin timp, fata a primit un SMS. A citit și a înghețat

s560x316 lesley 90212400O familie a avut parte de un moment îngrozitor, la puţin timp după ce şi-au îngropat o rudă, bunica în vârstă de 59 de ani, care a murit de cancer.

Pentru a putea rezistă durerii asociate pierderii suferite, membrii familiei îi trimiteau mesaje lui Lesley, care a fost îngropată cu telefonul mobil lângă ea, potrivit Daily Mail, citat de BZI.ro.

Momentul cu adevărat şocant a fost când nepoata lui Lesley, Sheri, a primit un răspuns la mesajele trimise, numărul fiind acelaşi că cel al femeii decedate. "Veghez asupra ta. Vei trece peste şi totul va fi bine", scria în mesajul răspuns primit de Sheri. Această a mărturisit că a simţit că i se face rău când a citit mesajul. "Eram în stare de şoc. Nu ştiam ce să cred", a spus Sheri.

Lesley Emerson a murit în iulie, iar operatorul telefonic a promis că nu va da numărul mai departe altcuiva, însă acest lucru s-a întâmplat trei luni mai târziu.

Rudele femeii au sunat apoi pe numărul acesteia şi au dat de un bărbat, care le-a spus că foloseşte numărul cu pricina de câteva săptămâni. Reprezentanţii operatorului telefonic şi-au cerut scuze familiei pentru situaţia provocată. vezi mai multe...

sursa:realitatea.net

Stiri mai vechi: