Ma03022021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Frații Ionuț și Dragoș Dolănescu sunt departe de a pune capăt războiului pe avere

09-Ionut-dolanescu 6f3deaa671Războiul pentru avere dintre fraţii Ionuţ şi Dragoş Dolănescu a scos ieri la iveală cinismul acestora când vine vorba despre stingerea litigiului pe care-l au de mai bine de 6 ani! Amândoi au susţinut în faţa camerelor că vor să se împace, însă traşi de limbă, au recunoscut voalat că nu-i interesează altceva decât banii.


Copiii marelui rapsod Ion Dolănescu s-au revăzut ieri, după 6 ani de război juridic, tot într-o sală de judecată! Chiar dacă au stat la mai puţin de 3 metri unul de celălalt, Ionuţ şi Dragoş nici măcar nu s-au privit şi au încercat, pe cât posibil, să nu se intersecteze. Singurul lor punct comun a fost, evident că doar declarativ, acela că şi-ar dori să se împace, în memoria defunctului lor părinte. Până atunci însă e cale lungă, căci amândoi au viziuni diferite în ceea ce priveşte condiţiile unui eventual armistiţiu, cuantificabil în mii, dacă nu sute de mii de euro. Mai întâi, Dragoş nu se mulţumeşte cu terenurile şi cu vila de la Sinaia pe care i le-a atribut judecătorul de la sectorul 2, în valoare totală de 271.254 de euro, plus o sultă de 350.000 de euro din partea fratelui său şi cere şi drepturile de autor, evaluate la 70.000 de euro.

Procesul continuă

De cealaltă parte însă, Ionuţ pare a fi împăcat cu vila familiei din centrul Bucureştiului şi cu drepturile de autor, însă nu vrea sub nici o formă să-i dea vreun leu lui Dragoş drept compensaţie pentru casa părintească. În aceste condiţii, procesul continuă la Tribunalul Bucureşti. Aici însă, cei doi sunt nevoiţi să scoată iar bani din buzunar pentru taxele de timbru: Dragoş - 700 de euro, Ionuţ în jur de 4.000 de euro. Chiar şi-aşa, la ieşirea din sala de judecată, amândoi au dat declaraţii care, privite separat, lasă impresia că fiecare dintre ei ar fi dispus oricând să bată palma cu celălalt. “Eu am fost tot timpul de acord cu ce a vrut Dragoş. Doar suntem fraţi, nu?”, a susţinut Ionuţ în faţa camerelor. “Acest proces nici n-ar fi început, dacă acum doi ani Ionuţ ar fi vrut asta. Întotdeauna este cale de împăcare”, i-a răspuns Dragoş. Concluzia însă a tras-o, sec, Codruţa Aron, avocata celui din urmă: “Banii sunt problema. Diferenţa pe care Ionuţ trebuie să i-o dea lui Dragoş pentru partea care i se cuvine. Practic, despăgubirea”. vezi mai multe...

sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: