Joi02252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Mister total într-un sat din Vâlcea. Ce au găsit oamenii în sicriul unei fetiţe decedate acum 21 de ani

cimitir 40 9e66d590d8 d4ae47a5d8O întâmplare bizară i-a bulversat pe locuitorii satului Pesceana din Vâlcea şi a pus pe jar şi anchetatorii. Sicriul unei copile decedate în urmă cu 21 de ani a fost găsit... gol.

Ionela Flori Dumitraşcu era bolnavă de HIV, virus pe care-l luase în urma unui vaccin şi a încetat din viaţă tot într-un spital. Sicriul cu trupul ei neînsufleţit a fost trimis acasă, sigilat, cu menţiunea că nu trebuie deschis, pentru a evita orice risc.

Părinţii fetei, care mai aveau patru copii, au respectat întocmai indicaţiile medicilor şi au îngropat copila în cimitirul din sat. Zilele trecute, a încetat din viaţă şi tatăl Ionelei, iar familia a decis să-l îngroape lângă ea. Rudele s-au apucat să sape mormântul fetei şi au dat de sicriul putrezit pe care l-au deschis pentru a lua rămăşiţele şi a le reîngropa alături de cele ale părintelui ei.

Oamenii au avut însă un şoc de proporţii în momentul în care au observat că sicriul avea în el doar două şosete, o pereche de papuci şi o cârpă.

Cazul misterios a ajuns şi la poliţie, iar anchetatorii încearcă să afle acum ce s-a întâmplat în urmă cu 21 de ani, scrie ramnicuvalceaweek.ro.

Sătenii susţin că fetiţa a fost adoptată şi dusă în străinătate, deoarece, înainte de a muri, mai multe familii de canadieni şi de olandezi s-au arătat interesaţi de ea. Există însă şi posibilitatea ca trupul fetei să fi fost incinerat, iar cenuşa pusă in sicriu, peste obiectele găsite. vezi mai multe...

sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: