Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Aplicaţia care îţi aduce o vacanţă gratis

aplicatia aduce vacabntaAgenţia de turism Happy Tour a lansat o aplicaţie pe Facebook prin intermediul căreia turişii pot câştiga o vacanţă la Riga, un aparat foto sau un weekend în România.

Românii pasionaţi de călătorii care vor să-şi testeze cultura generală au ocazia ca până pe 3 decembrie să participe online la un test cu mai multe întrebări. La finalul campaniei se oferă trei premii.

Concursul se desfăşoară pe pagina de Facebook a agenţiei de turism Happy Tour. Pentru a intrat în concurs, click AICI sau AICI.

Înregistrarea în aplicatie se face prin introducerea datelor utilizatorului, respectiv : nume, prenume, adresa de e-mail, bifarea casuţei “Sunt de acord cu termenii şi conditiile de joc”, pentru înregistrarea efectivă nî aplicatie. Fiecare jucător al aplicaţiei poate juca o singură dată pentru premii sau vouchere. Dacă vrea să mai joace în aplicaţie după prima încercare, are obligaţia de a bifa căsuţa “joc fară miză”.

La fiecare click pe steagul destinaţiilor, se va intra în fereastra cu întrebarea şi cele 4 variante de răspuns. Dacă se raspunde corect la întrebare, în timpul acordat de aplicaţie, de 10 secunde, utilizatorul se va întoarce la pasul cu destinaţiile.

În cazul în care nu ştiţi răspunsul la o întrebare, aveţi la dispoziţie trei variante ajutătoare. Veţi avea posibilitatea să încasaţi şi vouchere valorice, cuprinse între 10 şi 30 de euro, dar doar dacă decideţi să renunţaţi la joc şi să nu mergeţi mai departe.

Cine are cel mai mare punctaj câştigă:

Locul 1 -  2 bilete de avion oferite de către compania aeriana Air Baltic, pentru destinaţia Riga, aferente perioadei iunie 2016 şi de 5 nopti de cazare gratuite, oferite de către organizator.

Locul 2- Aparat foto oferit drept premiu de către retailer-ul foto F64.

Locul 3 - 2 nopţi de cazare gratuită la pensiunea turistică “Conacul Archia” şi o şedinţă de echitaţie care se va desfăşura în anul 2016. vezi mai multe...

sursa: economica.net

Stiri mai vechi: