Joi02252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Black Friday 2015: Media Galaxy va avea reduceri timp de 32 de zile. A început astăzi

media galaxi hggRetailerul electro-IT Media Galaxy va derula ediţia din acest an a campaniei de reduceri de preţuri Black Friday pe parcursul a 32 de zile, în perioada 30 octombrie - 30 noiembrie.

Desfăşurarea celei mai aşteptate promoţii pe o perioadă atât de extinsă reprezintă o premieră şi aduce clienţilor mai multe produse la ofertă şi stocuri mai consistente, menţionează un comunicat al Media Galaxy. Preţurile de la magazinul online MEDIA GALAXY sunt aici.

'Venim constant cu noi abordări care să răspundă mai bine nevoilor clienţilor noştri, în timp real, atât online, cât şi offline. Anul acesta, dorim să le oferim o experienţă completă, dar şi plăcută, de Black Friday - fără cozi, fără 'lupte' pentru produsul dorit, fără frustrări. De aceea le punem clienţilor la dispoziţie, timp de 32 de zile, reduceri substanţiale la mult mai multe produse şi într-un stoc mult mai mare decât sunt obişnuiţi, de sute sau mii de articole. În acest fel, aceştia pot să aleagă în linişte ceea ce doresc. Vrem ca recordul să însemne pentru clienţii noştri ', spune Carmen Capitănescu, director de marketing Media Galaxy.

În cadrul campaniei, promoţiile sunt împărţite în patru runde de câte o săptămână, astfel încât cumpărătorii au parte de noi reduceri săptămânal.

În prima etapă, desfăşurată din 30 octombrie (începând cu ora 08:00 pe platforma de vânzări online şi conform programului în magazine) până în 5 noiembrie, clienţii beneficiază preţuri promoţionale la o gamă de peste 170 de articole. Oferta include reduceri între 18% - 45% la produsele din categoria electronice (televizoare LED Full HD, camere foto, boxe portabile, căşti), discounturi între 30% - 50% la electrocasnicele mici - staţii de călcat, fiare de călcat, aspiratoare, storcătoare de fructe şi legume, discounturi între 22% - 33% la electrocasnicele mari - electrocasnice incorporabile, frigidere, discounturi între 16% - 45% la produsele din categoria comunicaţii - tablete, dispozitive smartphone, carduri de memorie, cabluri de date USB, discounturi între 12% - 65% la produsele din categoria IT - tablete, laptopuri, imprimante, multifuncţionale, desktopuri, boxe, camere web, HDD-uri, discounturi între 22% - 75% la produsele din categoria entertainment - jocuri, tastaturi de gaming, cabluri HDMI, mousepad-uri. vezi mai multe...

sursa: economica.net

Stiri mai vechi: