Joi12032020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Care sunt băncile de unde poţi să iei credit pe loc fără adeverinţă de venit

anaf fisc 64131800Începând din această toamnă, mai multe bănci au simplificat semnificativ procedura de acordare a unui credit, în baza încheierii unor protocoale de colaborare cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF). Băncile verifică la Fisc veniturile clienţilor care solicită un împrumut, astfel că nu mai este nevoie de adeverinţa de venit şi, implicit, timpul de răspuns la dosar este redus semnificativ.

Până acum, CEC Bank, ING Bank şi Banca Românească au anunţat astfel de oferte.

Astfel, în baza informațiilor obţinute de bănci de la ANAF, creditul de nevoi personale se poate obține mai repede, într-o singură zi, atât de către clienții existenți, cât și de către clienții noi.

ING Bank se laudă chiar că poate acorda creditul de nevoi personale într-o singură vizită la bancă, în medie în 15 minute.

Orice persoană fizică poate lua pe loc un credit de nevoi personale între 2.000 și 90.000 de lei, pe o perioadă de maximum 5 ani, fără a mai fi nevoie să prezinte adeverință de salariu sau cupon de pensie, arată un comunicat al ING Bank, remis ECONOMICA.NET la sfârşitul lunii septembrie.

"Am gândit procesul de acordare a creditului din perspectiva clientului. Cum ar fi cel mai simplu și comod pentru client? Să nu fie nevoit să facă mai multe drumuri la bancă, să nu aibă nevoie de adeverința de salariu și, ideal, să primească banii pe loc. Pe lângă încheierea acordului cu ANAF, ING Bank și-a adaptat procesele interne astfel încât astăzi este prima bancă ce poate acorda pe loc creditul de nevoi personale. În acestă nouă formulă, procesul de acordare a creditului durează, în medie, 15 minute iar clientul primește imediat banii în cont", a declarat Ștefan Radu, Director Produse și Strategie Retail Banking, ING Bank România. vezi mai multe...

sursa: economica.net

Stiri mai vechi: