Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

La prima întâlnire, au împărţit un biscuit dietetic! Gabi Cristea & Tavi Clonda, început de idilă timid

gabi cristeaPovestea de iubire dintre Gabi Cristea şi Tavi Clonda, colegi de platou la “Te vreau lângă mine”, s-a desfăşurat, practic, sub ochii tuturor. Prezentatoarea şi cântăreţul au vorbit pe post despre relaţia lor, tot acolo i-am auzit spunându-şi “La mulţi ani” la aniversare ori dăruindu-şi flori şi prăjituri. Dar... cum a început totul? E foarte amuzant să-i asculţi pe cei doi, deveniţi între timp soţ şi soţie, amintindu-şi despre prima lor întâlnire...

După o căsnicie nefericită, încheiată cu scandal, Gabi Cristea pare să-şi fi găsit jumătatea potrivită. Tavi Clonda i-a devenit iubit în 2013, iar anul acesta, în aprilie, a avansat la statutul de soţ.

Cei doi se iubesc în continuare ca la început, iar vedeta Kanal D susţine că, din fericire, nu s-a schimbat nimic după ce şi-au oficializat relaţia: “Nu s-a schimbat absolut nimic şi mie mi se pare că abia când se schimbă ceva e o problemă. Nu e nici o diferenţă. Eu nu simt că mă sufoc şi nici el nu simte că se sufocă, ba mai mult, dacă avem treabă separat, nu ştim cum să facem să ne întâlnim mai repede acasă”.

Pe Gabi o încearcă nostalgia când îşi aminteşte de prima lor întâlnire, de emoţiile inerente şi de faptul că, o vreme, nu s-a clarificat nimic între ei.

“Am organizat o seară de film şi l-am invitat şi pe el. Părea că se întrevede ceva, dar nu era nimic palpabil. Mi-aduc aminte că eram destul de stresată: putea să se întâmple ceva, dar la fel de bine putea să nu se întâmple. Eram într-un grup restrâns, în sensul că erau prietenii mei cei mai buni, el şi cu mine, adică eram în patru la film. Asta, fiindcă nu aveam chef să scrie ziarele nişte lucruri aiurea, dacă nu era să fie”, ne-a povestit ea.
«N-am crezut niciodată că voi avea o relaţie la serviciu!»

În timpul vizionării, pe Gabriela şi pe Tavi i-a apucat foamea. Una de zile mari. “Am cotrobăit prin poşetă - eu întotdeauna am câte ceva de ronţăit, ca toate femeile, prin poşetă - şi am găsit un biscuit dietetic, pe care l-am împărţit. L-am întrebat: «Ţi-e foame?». Era şi el leşinat, dar, săracul, nu zicea nimic. Atunci, nu s-a întâmplat nimic. Ne-am dus acasă şi ne-am văzut de treburile noastre. A mai durat un pic, am mai tatonat terenul şi eu, şi el, şi la un moment dat am tatonat... până am atins. N-am crezut nici­odată în viaţa mea că voi avea o relaţie la serviciu şi eram împotriva relaţiilor la serviciu. Mă gândeam: cum să mă mărit cu un tip cu care şi lucrez? Dar uite că viaţa îţi rezervă tot felul de surprize şi mie mi-a rezervat una chiar foarte plăcută”, ne-a mărturisit vedeta. vezi mai multe....
sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: