Ma11242020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Scandal la ședința în care magistrații CSM își aleg conducerea: ”Klaus Iohannis să spună dacă sunt acoperiți în justiție!”

judEste scandal la ședința CSM. Judecătorul CSM Horaţiu Dumbravă îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să aibă o poziţie clară atunci când vine vorba de posibilii ofiţeri acoperiţi din justiţie.

Mai mult, acesta s-a arătat deranjat de faptul că astăzi Iohannis nu a asistat la şedinţa în care sunt aleşi noii şefi ai CSM.

Magistraţii din CSM îşi aleg azi preşedintele şi vicepreşedintele. Judecătorul Mircea Aron şi procurorul Luminiţa Palade sunt singurii care candidează pentru cele două  funcţii în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Mircea Aron este judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din 1992, iar Luminiţa Palade a fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, funcţie din care a candidat şi a câştigat un loc în CSM.

Proiectele celor doi candidaţi au fost publicate deja pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii. vezi mai multe...
sursa:antena3.ro.