Vi10232020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Aeroportul Avram Iancu Cluj este închis temporar

temporarDirectorul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, David Ciceo, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că aeroportul este închis deocamdată, până va fi readusă pe platformă aeronava care a ieşit de pe pistă la aterizare.

"E închis aeroportul până aducem avionul la platformă. Asta înseamnă aproximativ trei ore", a spus David Ciceo.

Un avion cu 116 pasageri care efectua o cursă charter de la Bucureşti a ieşit, joi, pe de pista Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" Cluj în timpul manevrelor de aterizare. Potrivit reprezentanţilor aeroportului, nu există victime şi nimeni nu a fost rănit.

Directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu", David Ciceo, a declarat pentru AGERPRES că incidentul nu a fost cauzat de condiţiile meteo.

"N-a fost avariată aeronava, nu există victime, condiţiile erau bune de aterizare. În nici un caz n-a fost din cauza aeroportului", a menţionat David Ciceo.

El a mai spus că aeronava a ieşit de pe pistă aproximativ 20 de metri, probabil din cauza modului de frânare.

"La aproximativ 8,05, o aeronavă a companiei Blue Air, care venea de la Otopeni şi urma să meargă la Barcelona, cu 116 pasageri, la capătul pistei a ieşit de pe pistă aproximativ 20 de metri", a completat David Ciceo. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro.

Stiri mai vechi: