Joi08062020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

A inceput sa “sparga” mostenirea! Vaduva milionarului sfartecat de tren a “lichidat” deja 2 milioane de euro

vaduvaLa doi ani si jumatate de la moartea lui Nae Nicolae, vaduva acestuia a reusit, in sfarsit, sa-si rezolve toate problemele financiare

Una dintre cele mai ingrozitoare morti de care s-a auzit in Romania este cea a lui Nae Nicolae, un milionar din Stefanesti. Omul de afaceri s-a stins la numai 42 de ani, dupa ce masina in care se afla a fost izbita din plin de un tren de marfa.

A fost nevoie de munca asidua a trei medici pentru reconstruirea trupului afaceristului, dupa impactul cu mijlocul de transport de mare tonaj. Imediat dupa ce Nae a fost condus pe ultimul drum, pentru sotia acestuia au inceput problemele financiare, dar si razboiul cu cel care ii este cumnat. Motivul? Cateva milioane de euro. Mai mult, Ioana Nicolae a fost nevoita sa se lupte si cu boala fiicei sale cele mari, care a fost la un pas de moarte.

 A reusit sa isi salveze afacerile!

Pentru a-si putea pastra afacerile, vaduva milionarului din Stefanesti a fost nevoita sa faca economii, dar si sa vanda cateva bunuri si masini de lux. Insa, sumele incasate au fost mult prea mici pentru ca afacerile familiei sa poate fi tinute pe linia de plutire. Inca din 2014, Ioana a scos la vanzare cateva terenuri valoroase, insa, timp de un an si jumatate, nimeni nu a fost interesat sa le cumpere. Atunci cand credea ca nimic bun nu i se mai poate intampla, femeia de afaceri a reusit sa vanda un teren, pe care a incasat nu mai putin de doua milioane de euro:

”S-a linistit si ea, a avut doi ani extrem de grei. Nu e usor sa ramai cu trei copii, dintre care unul grav bolnav. A facut tot posibilul pentru a salva munca sotului ei si a si reusit. Mai are terenuri de peste zece milioane de euro, insa, momentan, nu mai vinde nimic”, a declarat un apropiat al familiei afaceristului sfartecat de tren. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro.

Stiri mai vechi: