Vi02212020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ultima aroganță a moștenitorului imperiului ”European Drinks” Victoraș Micula, cu elicopterul la Loft

eliPentru că nu reușește nicicum să ia bacul, Victoraș Micula nu ar putea, de pildă, să treacă de la Galați la Tulcea.

Dar fiul milionarului Viorel Micula nu e deloc prost, așa că s-a gândit: ce nevoie am eu de un prăpădit de bac, când pot să-mi iau un elicopter cu care să merg unde vreau?

”Pentru că îmi place cerul / Merg la Loft cu-elicopterul”

Ultima excursie cu elicopterul a poetului-de-bani-gata a fost la marele eveniment Loft de la cabana Susai din Predeal, unde s-a adunat toată crema mondenă a Bucureștiului. De altfel, avem și o sugestie de versuri în supratitlu, în caz că se gândește să scrie vreun poem istoric despre cum a petrecut în seara Domnului 30 ianuarie, anul curent. Prințișorul supranumit (data fiind preocupările și vârsta fragedă) Futti Fresh nu a aterizat singur în curtea de la Susai-Loft, ci însoțit de iubită și câțiva prieteni. La party-ul în aer liber, Victoraș s-a comportat ca un veritabil îndrăgostit toată seara, îmbrățișându-și și sărutându-și iubita ca un adolescent. Ceea ce aproape că e, ca să respectăm adevărul istoric din cartea de identitate.

Dar zborul cu elicopterul și declarațiile de dragoste nu au impresionat-o pe fată la fel de mult ca nota pe care a plătit-o moștenitorul imperiului sucurilor dedicate oamenilor care n-au bani de Coca-Cola. Consumația totală a micuțului grup s-a ridicat la 6000 de lei. Nu știm să vă spunem cât a costat toată excursia, pentru că nu cunoaștem cu exactitate modelul elicopterului cu care au venit Futti Fresh și prietenii lui. În orice caz, slabe șanse să consume mai puțin de 20 la sută, mai ales că, vă dați seama, a prins și aglomerația de la ieșirea spre DN1.

Un nou tip de artist: agramatul liric

După ce a picat bacul pentru că a fost prins încercând să copieze, Victoraș Micula a declarat cu siguranța de sine a omului care își poate cumpăra și cinci bacuri, dacă vrea, că se gândește să nu mai dea examenul, pentru că este oricum prea bogat pentru asta. În ciuda faptului că postările de pe Facebook demonstrează că nu e prieten nici cu cratima, nici cu i-urile puse corect, micul Bukowski a zis că nu merită să lase lipsa de educație să stea în calea literaturii și s-a apucat de poezie. Creația autorului este stăpânită de angoasa prea-multului și de blestemul belșugului primit de-a gata, două motive clasice în opera poeților milionari, de altfel, după cum reiese din versurile:
”Duc o viață extravagantă
Căci așa mi-a fost sortit
Banii eu îi toc pe bandă,
Mi-este greu, dar mă complic.”

Ignorând faptul că a folosit aiurea-n tramvai (mă rog, în elicopter) conjuncția adversativă ”dar” pentru două stări sinonime (îi este greu, ”DAR” se complică), putem să apreciem sinceritatea și aroganța cu priză la cocalari și pițipoance a poetului, în care citim de pe acum un textier de manele de succes. Oricum, abia acum înțelegem de ce și-a tras Victoraș Micula elicopter (din care vara trecută a fost surprins plonjând în mare de la înălțime): pentru că oricărui poet îi șade bine cu capul în nori.

Loft - ultima fiță din București, de la mare și de la munte

Clubul Loft ete o creație a unui patrulater de băieți cu bani: Vova Cohn, Remus Truică, Pepe Berciu și Ion Biriș (ginerele lui Virgil Măgureanu) au venit cu ideea care la scurt timp după lansare s-a transformat într-un trend printre lumea cu bani a Bucureștiului. Despre Cohn și Truică se zvonește că s-ar fi retras din afacere, Loftul rămânând pe mâinile lui Ion Biriș și Pepe Berciu. Aceștia mai au în management ”Crama domnească”, din centrul vechi, și o firmă de distribuție de băuturi alcoolice, Tribeca. Pe vremuri, tot acest cuplu a deținut faimosul ”The Office”. Dat fiind succesul uriaș pe care l-a avut la clienții cu fițe ai capitalei, Loftul s-a ”extins” și la mare, și la munte. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro.

Stiri mai vechi: