Mie08122020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Două românce lucrează la 8.000 de km depărtare de casă pentru cel mai mare brand de cluburi de noapte din lume

tare clubDouă românce au joburi de invidiat în cel mai tare club de noapte din lume: Pacha, din Macau. Fetele îmbină serviciul cu distracția și au parte de experiențe pentru care alte tinere le invidiază cu siguranță. Sandra și Sabina se pot lăuda că au stat de vorbă cu Leonardo DiCaprio sau Ronaldo și spun că depărtarea de casă nu e o problemă atâta timp cât fac ceea ce le place și cei din jur sunt mulțumiți de ele.

În lumea cluburilor de noapte, Pacha este cunoscut publicului drept unul dintre primele 3 branduri de cluburi de noapte de pe mapamond, aici mixând DJ celebri sau concertând staruri mondiale. Accesul nu este unul deloc ieftin, un bilet putând să ajungă la mii de euro, dar cei care au trecut pragul clubului spun că tot efortul financiar este justificat.

La Pacha Macau, la peste 8.000 de km depărtare de București, găsim și două fete din România care fac parte din acest angrenaj ce trebuie să funcționeze perfect pentru ca localul să rămâna un brand de lux, renumit la nivel mondial. Este vorba de Sandra, 25 de ani, și Sabina, 22 de ani, a căror poveste o vom afla în rândurile ce urmează.
Originară din Bucureşti, Sandra a trăit în ultimii ani în Irlanda, Ibiza, Italia, Londra sau Malaezia și a studiat cu succes limba engleză, muzica şi teatrul, obținând licenţa la Dublin Institute of Technology. În această primăvara urmează să fie implicată într-un nou proiect, filmând pentru producția ”Six hot chicks in a Warehouse”, în Anglia.
Sabina, cunoscută ca Soso, născuta în Suceava, se identifică mult mai mult cu orașul Constanța, unde are și domiciliul, și este una dintre cele mai cunoscute prezențe din cluburile de la malul Mării Negre. A lucrat 4 ani în modeling, a apărut în diverse reviste și la mai multe emisiuni tv, a făcut dans sportiv de performanța, iar de aproape 4 ani lucreză în Asia, în Macau, Indonesia sau Malaezia. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro.