Lun08102020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

SCANDAL! Fiul unei judecătoare din Craiova a înjunghiat un tânăr!

scandalAndrei Lazăr, fiul unei judecătoare din Craiova, a fost implicat, duminică, într-un nou scandal.

Tânărul este cercetat de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de lovituri și alte violențe, precum și tulburarea liniștii și ordinii publice după ce a înjunghiat cu un cuțit pe Viorel Tudor, în vârstă de 34 ani.
Întâmplarea a avut loc la Casa Studenților din Craiova, unde avea loc un concert. După ce a fost înjunghiată, victima a ajuns la spital prezentând o plagă înjunghiată în zona hemitoracică dreptă.

    “S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice. Victima și-a rezervat dreptul de a depune plângere penală împotriva persoanei care a agresat-o”, a declarat subcomisar Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Nu este pentru prima dată când tânărul fiul al maagistratului este implicat în scandaluri. În 2007 el a tăiat cu sabia un bărbat din Craiova la ambele mâini, apoi în anul 2008 a lovit cu o cheie tubulară în cap un şofer într-o benzinărie. Andrei Lazăr a fost implicat şi în anul 2010 într-un alt scandal, într-un bar din Craiova. Anchetatorii au decis să îl cerceteze în stare de libertate, însă două luni mai târziu a fost acuzat de lovire şi ate violenţe. În 2014 a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.  vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro.

Stiri mai vechi: