Vi09242021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Anca Serea mai are o veste: “Familia se va mări cu doi bebeluși!”

2Vestea că prezentatoarea TV va aduce pe lume, în această primăvară, al cincilea copil nu a fost o surpriză pentru rude. Mai mult, acestea au aflat că bebelușul Ancăi Serea și al lui Adrian Sînă va avea un verișor, diferența între urmași fiind mică.

Dacă pentru public sarcina Ancăi Serea a fost secretă până în ultimul trimestru, membrilor familiei le-a împărtășit din timp marea vestea.

    “Mă așteptam aproape în fiecare lună să rămân însărcinată, pentru că ne și doream. Momentul a fost emoționant: Adrian a venit din America, i-am dat un cadou și i-am spus că așteptăm un bebeluș. Nunta o stabilisem înainte de a afla de sarcină. Mama mea mi-a zis foarte sincer că se aștepta să mai facem unul sau cel puțin doi copii, iar bunica – așa îi spun eu soacrei mele – ne-a felicitat. Se bucură pentru noi”, ne-a dezvăluit ea.

Ulterior, ștafeta a fost preluată de soția fratelui lui Adrian Sînă, care a anunțat că și ea va avea un copil, prilej tocmai bun pentru Anca Serea de a-i dezvălui secretele maternității, mai ales că ea va trece a cincea oară prin această experiență.

“Cumnata mea, Ioana, este însărcinată, e un pic în urma mea, deci se va mări familia cu doi bebeluși”, a declarat Anca Serea. vezi ami multe...
sursa;libertatea.ro.

Stiri mai vechi: