Vi09242021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Adriana Bahmuţeanu se operază din cap până-n picioare:

opereazaAdriana Bahmuţeanu e decisă să se transforme total. În următoarele zile, prezentatoarea TV se va supune unor operaţii de înfrumuseţare menite să o facă să arate perfect.

În doar câteva zile, Adriana Bahmuţeanu va trece prin patru operaţii de înfrumuseţare, la sâni, fund, abdomen, şolduri (aripioare) şi glezne. Unele dintre intervenţii nu vor fi clasice şi nu vor presupune tăieturi, ci se vor realiza prin lipo-aspiraţie.

Adriana Bahmuţeanu a rămas cu surplus de piele şi multe imperfecţiuni, după ce a slăbit considerabil, în ultimii ani. În plus, sânii, siliconaţi în urmă cu aproape 10 ani, s-au lăsat, iar implantul trebuie schimbat. De data aceasta, Bahmu va opta pentru implanturi mai mici, de 310 grame, dar şi pentru ridicarea sânilor.

„Eu vreau să arăt bine. Am o vârstă şi dacă până acum m-am lăsat pe locul doi, atunci vreau să încep să am grijă de mine. Azi am făcut epilare definitivă într-o zonă în care nu am reuşit să scap în zece ani. Vineri seară, după emisiune o să merg să mă operez. La picioare e o lipo-aspiraţie, la abdomen e o lipo-aspiraţie”, a spus ea, la Un show păcătos. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro.

Stiri mai vechi: