Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Outdoor Cluj, cel mai avantajos pret doar cu Impuls Advertising

panouriPachetul CEL MAI AVANTAJOS de Reclama (Panouri Publicitare) pe Cluj-Napoca

Aţi rezistat în anii cei mai grei de criza? FELICITĂRI acum e timpul să mergeţi mai departe - reclama este un ajutor foarte important pentru a atinge din nou profitul - din acest motiv una dintre cele mai eficiente agenţii de publicitate din Cluj-Napoca, IMPULS ADVERTISING, care a lansat de-a lungul anilor afaceri creative ce au devenit foarte cunoscute si prin prisma panourilor publicitare proprii din CLUJ NAPOCA doreşte stabilirea unei relaţii de colaborare avantajoasa pentru dumneavoastră.
Degeaba aveţi servicii şi produse bune dacă nu vă cunoaşte nimeni, dacă nu sunteţi de găsit nicăieri. Să-ţi faci, însă, reclamă în aceste zile, pe radio sau pe televizor, sau în ziare tipărite este încă foarte scump. Cum ar fi, însă, dacă ar exista un pachet de reclamă outdoor care să coste puţin şi prin care societatea pe care o conduceti să beneficieze de un pachet foarte consistent de reclamă? Ar fi extraordinar!

Cum este posibil acest lucru?

Achiziționand un panou publicitar, aveţi posibilitatea să fiţi vizualizaţi de peste 450.000 de persoane în fiecare lună, aceştia putând fi viitorii dumneavoastră clienţi!

De asemenea, în baza contractului de colaborare întocmit cu noi veţi beneficia, GRATUIT, de un abonament pe 12 luni în cadrul portalului național de știri www.business-forum.ro prin care veţi avea posibilitatea, de a ne trimite comunicate de presă NELIMITAT şi extra veti mai putea beneficia şi de un reportaj sau interviu realizat de redactorii nostri, pentru a vă promova şi în acest mod firma şi serviciile sale.
În plus, în baza aceluiaşi parteneriat, este inclusă şi oportunitatea ca firma dvs. să fie pe prima pagina pe GOOGLE, astfel încat, pe baza cuvintelor-cheie pe care le doriţi, oricine cauta informaţii despre dumneavoastra să vă poata accesa cu un singur click.

Politica noastra de preţuri este de a vă oferi cea mai buna variantă, atat din punctul de vedere al sumei alocate cât şi al vizibilitatii, (PREŢURI PORNIND DE LA 48 EURO/LUNĂ/FATA).

Dacă semnam un parteneriat PANA LA FINALUL LUNII MARTIE, pe 12 luni, veţi beneficia GRATUIT de prima luna de afisaj.

Dacă vreti să testati acest pachet, tineti minte că nu riscati decât foarte puţini bani ca să primiti foarte mult.

Pentru orice relaţii suplimentare, Impuls Advertising vă stă oricând la dispoziţie.