Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Interzis minorilor! Răduleasca fără chiloţi şi sutien! GALERIE FOTO.

fJurata de la “Românii au talent” se simte mai bine goală decât îmbrăcată!

Se spune că relaţia cu austriacul Felix Baumgartner (45 de ani) a scos şi mai mult la iveală sexualitatea şi senzualitatea Mihaelei Rădulescu (46 de ani). Nimic mai fals. De mai bine de un deceniu, diva de la Monaco îşi arată formele în pictoriale nud.

A slăbit 32 de kilograme după ce l-a născut pe Ayan (11 ani), iar de atunci mănâncă sport şi sex pe pâine. Cu un trup de felină şi silicoane voluptuoase, Mihaela Rădulescu îi bagă în boală pe bărbaţi şi seamănă invidie în rândul femeilor. Însă, într-adevăr, de când îşi împarte patul şi viaţa cu austriacul de Cartea Recordurilor, Răduleasca a eliberat şi mai mult “fiara” din ea.

Ne-a arătat cum îi face iubitului omletă în sânii goi, purtând doar o pereche de chiloţi minusculi, cu şnur între fese, dar şi că acum este la modă să faci baie în piscină în costumul Evei. Până şi şefii de la PRO TV au dezbrăcat-o pe Mihaela, filmând-o într-o cadă cu spumă, pentru clipurile promoţionale ale postului. Dar şi pe vremuri, în timpul căsniciei cu Elan Schwartzenberg sau în perioada idilei cu Dani Oţil, diva a renunţat la haine în diverse pictoriale pentru publicaţiile Viva, Tango, GQ, Esquire. Click! te invită să te delectezi cu cele mai fierbinţi ipostaze ale juratei de la “Românii au talent”, pe care mâine seară o veţi revedea la PRO TV. vezi mai multe...
sursa:click.ro.

f1

f2

f3

f4

f5

f8

f9

Stiri mai vechi: