Vi08192022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Patru sfaturi pentru femei, pentru un orgasm de senzație

orgSxul este foarte important în viață oamenilor, însă spre deosebire de bărbați, femeile ajung mai greu la orgasm, scrie huff.ro

Există unele trucuri sexuale care pot crește șansele ca o femeie să ajungă la orgasm. Iată patru sfaturi pentru un climax exploziv.

1. Învață cum să respiri

Sexologii sunt de părere că și respirația joacă un rol deosebit de important în rapiditatea cu care o femeie ajunge la orgasm. În timpul actului sexual apare tendința de a îți ține respirația, ca urmare a încordării fizice și mentale. Sexologii spun că trebuie să inspiri și să expiri cât mai lent și mai profund pentru a ajunge pe culmile plăcerii.

2.Nu neglija preludiul  

Pentru a-ți crește șansele de a ajunge la orgasm, ai nevoie de un preludiu destul de lung și de o atmosferă cât mai specială și mai încărcată de erotism. Cu cât nivelul de excitație este mai crescut, cu atât partida de sex va fi mai intensă și vei avea șanse de a atinge climaxul.

3.Fa amor in pozitii sexuale care sa iti stimuleze punctul G

Unele pozitii sexuale te pot avantaja si iti va fi mai usor sa ajungi la orgasm. In cazul in care ai facut sex doar in anumite pozitii si nu ai reusit sa atingi satisfactia deplina, e momentul sa incerci altceva. O pozitie recomandata este femeia deasupra, deoarece in acest mod poti sa te afli la controlul partidei. Si pozitia doggy style este eficienta, din cauza unghiului de penetrare.

4.Spune-i partenerului sa iti faca sex oral

Multe femei au nevoie de stimulare clitoridiana pentru a ajunge la orgasm, intrucat clitorisul este un organ destinat placerii. Cand acesta este stimulat sau masat usor cu limba, cresc foarte mult sansele de a obtine un orgasm clitoridian. vezi mai multe...
sursa:click.ro