Lun03082021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Pelinel i-a luat bărbatul Alinei Borcea, acum şi casa!

luatDovada că afaceristul Cristi Borcea a lăsat-o gravidă pe Valentina Pelinel şi urmează să divorţeze de Alina este tot mai clară. Click! vă prezintă imagini, în exclusivitate, cu amanta fostului dinamovist care s-a instalat deja în casa din Pipera.

Nu mai încape îndoială că acel ”cineva drag” pe care Valentina Pelinel (35 de ani) îl vizitează, la penitenciarul Jilava, ar fi altă persoană decât Cristi Borcea (46 de ani). Oricât de mult ar mai încerca blondina să nege că fostul patron de la Dinamo este tatăl copilului ei, gestul acesteia nu mai are nevoie de vreo confirmare.

Chiar înainte să nască, Pelinel a vrut să arate tuturor cine este şefa şi şi-ar fi mutat valiza în casa lui Borcea. E de necrezut un asemenea gest, în condiţiile în care nu s-a mutat în vreun apartament oferit de Borcea, ci, culmea!, chiar în vila din Pipera, în care locuia soţia sa, Alina Borcea, cu cei doi copii ai lor, Gloria Elena (9 luni) şi George Alexandru (3 ani), înainte să plece în America. Până acum câteva săptămâni, Pelinel a stat într-un penthouse de lux situat în Cartierul Francez, pentru care Cristi Borcea plătea lunar o chirie de 3.000 de euro, însă constrâns de situaţia financiară despre care se spune că nu ar mai fi chiar atât de roz, dinamovistul şi-a mutat amanta ”în familie”.

Fotoreporterii Click! au surprins imagini grăitoare cu Valentina Pelinel, care se simte în noul stabiliment exact ca la ea acasă.  Zilele trecute, maşina de lux condusă de şofer, în care se afla Valentina, a oprit în parcarea unui supermarket din zona Pipera. Nu s-a dat jos viitoarea doamnă Borcea să facă piaţa, ci chiar şoferul. Acesta a ”îndeplinit” lista cu pofte ale viitoare mămici, mai precis a cumpărat multe brânzeturi, apoi a condus până la destinaţie,  intrând în complexul unde până acum o lună a locuit actuala doamnă Borcea cu cei doi copii ai lor. Până şi valeţii patronului dinamovist s-au obişnuit cu noua şefă şi stau drepţi când o văd. Chinezii care se ocupă de casa cuplului Borcea şi îi săreau în ajutor Alinei ca nişte albinuţe, sar acum ca înţepaţi când o văd pe şefa Pelinel. Cetăţeanul cu ochii oblici a aşteptat cuminţel la barieră până când a sosit maşina în care se afla noua stăpână, apoi a pasat cheile pentru a permite accesul în imobilul din Pipera. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: