Lun09212020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Vântur, te-ai logodit cu indianul Salman Khan?

logoCele mai noi poze cu Salman Khan (50 de ani) au creat o adevărată isterie în rândul fanilor. Surprins pe platourile de filmare pentru “Sultanul”, într-o pauză, un detaliu a atras atenţia: pe mâna dreaptă a lui Khan se află un inel ce pare a fi verighetă.

Iulia Vântur este tot mai des surprinsă în imagini pe platourile de filmare unde munceşte de zor actorul Salman Khan. Deşi cei doi evită să vorbească despre relaţia lor de iubire, deşi fac numeroase eforturi pentru a nu apărea în aceleaşi cadre, pozele cu cei doi, adunate ca într-un puzzle, redau aceeaşi imagine de ansamblu: unde e Salman este şi Iulia.

Cele mai recente imagini cu cei doi au forst realizate în Parcul Naţional Ranthambore (India), unde Salman filmează pentru pelicula “Sultanul”. Actriţa-politician Bina Kak, care interpretează rolul mamei lui Salman, a publicat pe contul ei de Instagram imagini din pauzele de filmare. Într-una dintre ele, femeia se îmbrăţişează cu Iulia, iar în altă fotografie Khan se spală pe mâni, în timp ce o femeie îi toarnă apă dintr-o sticlă.

Conform publicaţiei Indian Express, utilizatorii de internet au reacţionat rapid, sesizând un detaliu extrem de important: pe degetul inelar de la mâna dreaptă a actorului se află un inel ce aduce foarte tare cu o verighetă. Imediat, au apărut şi speculaţiile conform cărora Salman şi Iulia s-ar fi logodit, acel inel fiind o dovada de netăgăduit. Văzând reacţiile provocate, Bina Kak a şters imediat fotografia cu ea şi cu Iulia, făcută pe platoul de filmare. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: