Dum04112021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Mădălina Ghenea, părăsită pentru o femeie cu doi copii

doiNu are noroc în dragoste şi o recunoaşte şi ea! Mădălina Ghenea s-a fript cu Philipp Plein şi acum suflă şi în iaurt. Frumoasa româncă nu mai pare dispusă să intre într-o relaţie amoroasă, cel puţin pentru moment. Celebrul designer cu care actriţa s-a iubit pătimaş o lună s-a întors la fosta iubită, rusoaica Oksana Zagumennova.

Mădălina Ghenea (27 de ani) nu a reuşit să-l ţină lângă ea pe Philipp Plein mai mult de 38 de zile. Cei doi păreau că se iubesc nebuneşte, ba chiar şi-au făcut planuri pe termen lung şi şi-au tatuat reciproc numele. Din păcate pentru actriţă, designerului i s-a făcut dor de fosta lui iubită de care se despărţise în luna febriarie a acestui an şi după ce a contactat-o au început necazurile în relaţia cu Mădălina.

La scurt timp de la acest incident, cei doi s-au despărţit. Philipp Plein (38 de ani) a rămas la New York, iar Mădălina a venit pentru două zile în România. Designerul a lăsat să se înţeleagă că nu mai există nicio şansă de împăcare.

A publicat poze cu Oksana Zagumennova pe care  a invuitat-o la reşedinţa lui din Cannes, acolo unde a petrescut paştele cateloc cu Mădălina.

Cine este iubita lui Philipp Plein

Oksana Zagumennova este o brunetă focoasă, care locuieşte la Moscova. Philipp Plein a început o relaţie cu ea în urmă cu aproape trei ani. Rusoaica se pare că l-a convins nu doar cu formele ei apetisante, ci i-a demonstrat că este şi o mamă bună.

Ea are doi copii, o fetiţă şi un băiat, pe care îi iubeşte nespus. Acest lucru se pare că a cântărit mult în ochii lui Philipp Plein, care este şi el tatăl unui băieţel, Romeo Prince. Copilul este rodul dragostei dintre designer şi modelul brazilian Fernanda Rigon. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: