Ma04132021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Lovitură pentru fiul lui Iovan, după ce a câștigat procesul pentru casa tatălui

lovUn război fără sfârşit, aşa pare lupta pe care o duc femeile din viaţa lui Adrian Iovan ! Nici acum când are o hotărâre dată de magistraţi, băiatul regretatului pilot nu poate să intre în vila tatălui situată în Otopeni. Motivul? Mihaela Steriu ar refuza să-i dea cheile casei.

Din ianuarie 2014, când Adrian Iovan a dispărut în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, băiatul pe care-l are cu Romaniţa nu s-a putut bucura deloc de amintirile pe care i le-a lăsat în casa din Otopeni. Doar Max, căţelul care i-a ţinut companie pilotului, a putut fi recuperat.

Şi, asta pentru că medicul Mihaela Steriu, fosta iubită a comandantului de aeronavă, le interzice cu desăvârşire moştenitorilor lui Iovan să intre în casa părintească. Doctoriţa a ţinut cu dinţii să obţină tot imobilul, însă în aprilie, judecătorii au hotărât ca vila din oraşul ilfovean Otopeni, situată pe strada care îi poartă numele pilotului, să fie împărţită în două. Băiatul lui Iovan să primească parterul casei din Otopeni şi terenul aferent, în valoare de 380.463 de lei, iar doamna Steriu să rămână cu etajul vilei şi terenul aferent, în valoare de 449.858 de lei.

Culmea, cu decizia în mână, moştenitorul de drept tot nu poate să intre în casă!  ”Doamna Steriu refuză să-i dea lui Albert cheile de la casa tatălui său. Am îndoieli că băiatul va intra prea curând acolo, chiar dacă magistraţii au dat o hotărâre fermă, pentru că acea femeie va recurge la tot felul de tertipuri să prelungească procesul şi să blocheze intrarea lui Albert. Deocamdată se aşteaptă motivarea, dar mai mult ca sigur, Steriu va contesta. Probabil că peste vreun an, doi, moştenitorul lui Iovan va reuşi să deschidă uşa acelei case”, ne-au spus surse din apropierea Romaniţei Iovan.

În ciuda faptului că Albert suferă enorm pentru că nu-şi poate petrece timpul în casa tatălui, Romaniţa nu-şi pierde încrederea că fiul ei îşi va primi partea lui de moştenire. ”Indiferent când se va termina acest proces, Albert nu are cum să piardă. Atunci când se va da o decizie definitivă, Romaniţa va putea apela inclusive la executor  pentru a putea intra în posesia parterului vilei din Otopeni”, a conchis aceeaşi sursă.  vezi mai multe...
sursa:click.ro