Dum04112021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Fiica lui Traian Băsescu are viaţă dulce la noul loc de muncă. S-a făcut ”stăpână” peste Camera de Comerţ!

cam comElena Băsescu este ”stăpâna” Camerei de Comerţ a României! Nu vă gândiţi că fiica cea mica a fostului preşedinte  a ajuns şefă la această instituţie. EBA lucrează la departamentul de Relaţii Internaţionale şi câştigă 3.000 de lei net, însă tratamentul de care are parte l-ar face invidios până şi pe Mihail Vlasov, poreclit „Împăratul”, cel care a condus CCIR în trecut. Colegii spun că stă câte 2-3 ore în pauza de masă şi că merge la salonul de înfrumuseţare în timpul programului.

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu respectă cu sfinţenie pauza de masă. Aşa se face că într-una din zile, EBA a ales să servească prânzul la un fast-food din zona Barbu Văcărescu, deşi exista un altul mai aproape de biroul ei, situat în zona Unirii din Bucureşti. Fiica fostului preşedinte nu a intrat în restaurant, ci a făcut comanda la geam şi a aşteptat câteva minute până când i-a fost adusă mâncarea, după care a plecat spre locul de muncă, acolo unde a ajuns puţin după ora 13.00. Dacă vă gândiţi că mezina fostului preşedinte a avut probleme cu găsirea unui loc de parcare, vă înşelaţi. În momentul în care a văzut maşina tinerei, agentul de pază a început să se agite şi a început să alerge, iar CANCAN.ro, site-ul nr.1 în România, a filmat întreaga scenă. Elena Băsescu are propriul ei loc de parcare, unul în care ar intra uşor două maşini, iar agentul ştia asta. Bărbatul a alergat spre locul respectiv, a mutat caprele din lemn şi a ghidat-o pe tânără. După ce şi-a parcat SUV-ul, Elena a coborât, paznicul a salutat-o cu respect, că doar e fiica fostului şef al statului, după care s-a postat lângă ea, aşa cum fac bodyguarzii care au grijă de VIP-uri.  

Agentul de pază nu s-a dezlipit de EBA până când aceasta nu a ajuns la uşa rotativă. Dacă ar fi putut, cu siguranţă ar fi deschis-o, însă cum acest lucru este imposibil, a supravegheat-o atent până când fata lui Băsescu a intrat în clădire. După ce s-a asigurat că EBA este teafăra şi nevătămată şi că nu a păţit nimic în secundele în care s-a strecurat prin rotativă, paznicul a zâmbit, satisfăcut că şi-a îndeplinit misiunea. Doar Mihail Vlasov a mai avut parte de un asemenea tratament. Unii dintre angajaţii care lucrează la CCIR de ani buni sunt nemulţumiţi de tratamentul preferenţial de care beneficiază EBA. Spun că ei parchează şi la mai mult de un kilometru depărtare, în timp ce ea nu are astfel de probleme.

Aceştia mai susţin că fiica preşedintelui este interesată să ponteze, iar după îşi face de treabă prin oraş. Pe la salonul de înfrumuseţare, dar nu numai. La 16.35, Elena Băsescu a părăsit sediul CCIR. S-a urcat în maşină, însă a uitat să semnalizeze şi a fost evitată în ultimul moment de un alt şofer.  vezi mai multe...
sursa:cancan.ro