Dum04112021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Avem dovada amantlâcului dintre candidatul-vedetă TV la Primăria 1 şi mafiotul care împărţea milioanele ANRP! S-au sărutat fierbinte la hotel!

tlCifra 13 poartă mare ghinion căsniciei fostei jurnaliste Laura Chiriac, candidata-vedetă TV pe care ALDE a propus-o la Primăria sectorului 1. De 13 ani, Laura e căsătorită cu Octavian Basoc (producător general la Antene), iar mariajul lor pare că nu va merge mai departe, cel puţin după povestea pe care CANCAN.ro o vă va dezvălui în rândurile următoare.

Laura Chiriac n-a vorbit de prea multe ori despre căsnicia ei, dar atunci când a făcut-o a lăsat de înţeles că nimic n-ar putea să-i zdruncine legătura cu Octavian. ”Soţul meu mă aşteaptă mereu acasă, după emisiuni. Suntem căsătoriţi de foarte mult timp, din 2003”, mărturisea Laura cu câţiva ani în urmă. Iar, privit din afară, mariajul ei părea să-i confirme spusele. Zilele trecute însă, o informaţie anonimă ne-a venit pe celebra adresă de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , iar ”expeditorul” ne indica faptul că doamna Chiriac-Basoc ar avea o relaţie adulterină. Despre identitatea (presupusului, la acea oră) amant ni s-a zis doar că ”veţi avea o mare surpriză când veţi afla identitatea lui!”

Cum site-ul nr. 1 din România, CANCAN.ro, verifică extrem de riguros informaţiile, aşa s-a întâmplat şi în acest caz. Sâmbătă, pe 23 aprilie, paparazzii au filmat-o pe Laura Chiriac pe parcursul întregii zile. Nimic care să ne conducă spre un amantlâc. Dimpotrivă, în jurul prânzului, candidata vedetă TV (care apare negreşit, în fiecare seară la televizor) a luat masa la restaurant cu soţul ei, iar după-amiază au mers împreună până la Mănăstirea Caşin. Acolo, Octavian a pozat-o cu telefonul mobil pentru ca, ulterior, Laura să posteze fotografiile pe reţelele de socializare.

 Cine e amantul

Înainte de ora 22.00, cei doi s-au ridicat de la masă, domnul a achitat nota şi s-au îndreptat spre maşini. În parcare, dialogul lor, amical până atunci, s-a transformat spontan într-un… sărut pasional. Laura Chiriac n-a schiţat niciun gest de opoziţie deşi era evident că fusese luată uşor prin surprindere de ”curajul” domnului. Instinctiv, ne-am gândit la pontul pe care-l primisem cu trei zile înainte pe adresa redacţiei. Caravasăzică, el era amantul, iar identitatea i-am aflat-o imediat: Sergiu Diacomatu (căsătorit şi el!), fost vicepreşedinte la ANRP, un personaj despre care scris pe larg în ultimii doi ani. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: