Dum03072021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

RALUCA ZENGA, extrem de sexy! Cât de bine arată soţia lui WALTER ZENGA în costum de baie

sy Raluca Zenga nu este vreun manechim de top, deşi ar putea fi oricând, deoarece arată foarte bine la cei 34 de ani. Soţia antrenorului i-a dăruit deja doi copii lui Walter şi l-a urmat necondiţionat peste hotare, unde Walter a semnat contracte cu diverse echipe de fotbal.

Raluca a postat pe contul ei de socializare o fotografie în costum de baie. Frumoasa blondă are un trup de zeiţă şi arată senzaţional, chiar dacă a născut doi copii. Înaltă, cu pielea brozată, Raluca se bucură de zilele cu soare din Dubai şi nu ezită să le arate şi prietenilor virtuali cât este de fericită.

Raluca Zenga este mamă cu normă întreagă de patru ani şi jumătate, de când a adus-o pe lume pe Samira. De doi ani, Walter şi soţia lui se mândresc şi cu un băieţel, care le-a completat familia.

Cuplul şi-a stabilit, în ultimii ani, domiciliul în Dubai, un adevărat paradis, care le conferă tot confortul şi liniştea de care au nevoie.

Povestea de dragoste dintre Raluca şi Walter Zenga a debutat în 2003, în perioada în care italianul antrena echipa FC Naţional. Un an mai târziu cei doi s-au cununat civil, iar nunta a fost celebrată abia în 2009 la un restaurant de la Bran. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: