Dum03072021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Fosta doamnă Negoiță își trăiește din plin viața de după divorț! Întâlnire intimă cu un fotbalist celebru aflat la un pas de căsătorie

dmnÎncurcate sunt căile showbizului și de-a dreptul înnodate când personajele feminine mondene interacționează cu cele masculine sportive. În povestea noastră, primul rol menționat este deținut de Sorina, fosta doamnă Negoiță, iar cel de-al doilea de un fotbalist din prima linie.

La amiază, când soarele strălucea pe cer după zile întregi de frig și ploaie, pe o terasă de fițe din Dorobanți s-a produs cea mai neașteptată alăturare din zona mondenă a Capitalei. Fosta Miss Buzău și tot fosta doamnă Negoiță, Sorina Docuz, făcea echipă cu mult mai celebrul Ciprian Marica. De unde și până unde, greu de spus, cert este însă că problema dezbătută la masa lor îi privea strict pe ei, căci altcineva nu se afla acolo. Potrivit martorilor, deși atenți și discreți, interacțiunea dintre cei doi era mai mult decât familiară, trădând o chimie puternică. Conștient că nu poate trece neobservat, chiar dacă nu a renunțat nicio clipă la ochelarii de soare, Marica a încercat să rămână mai rezervat. În schimb, Sorina și-a menținut relaxarea și entuziasmul pe toată durata întâlnirii.

La un pas de altar cu Ioana

”Doamna era foarte zâmbăreață, el, un pic mai calculat, dar atmosfera, realaxată. Nu părea o întrevedere de afaceri, ci mai degrabă una de plăcere. Ce să zic, amândurora părea să le priască”, ne-a relatat un client al localului ales de Ciprian și Sorina. Iar semn că i-a păsat de impresia lăsată, fotbalistul s-a prezentat la patru ace, cu sacou pe el.

Dacă în ceea ce o privește pe Sorina, tânăra își trăiește viața de după divorțul de primarul sectorului 3, Robert Negoiță, în cazul lui Ciprian, conjunctura este oarecum ciudată. Toți apropiații fotbalistuli susțin că acesta ar fi pregătit să meargă către altar cu Ioana (FOTO), femeia pe care o iubește deja de mai bine de un an.
Și-a tratat eșecul amoros cu afacerile de familie

Fosta doamnă Negoiță a rămas în urma divorțului cu două afaceri de familie și cu fiul minor. În urmă cu o lună, Sorina Docuz dezvăluia pentru Libertatea că viața de după divorțul de Negoiță nu s-a schimbat foarte mult. ”Mi-am continuat viața pe care o aveam înainte, doar că singură. Împreună cu mama mea am făcut un mic atelier de croitorie și îmi promovez produsele încântată fiind de ceea ce facem. O ajut foarte mult pe mama. Ea le face efectiv, ea este croitoreasă de mai bine de 25 de ani, iar eu o ajut cu promovarea și cu vânzarea și cu tot ce ține de partea de marketing și de vânzare”, ne-a spus fosta doamnă Negoiță. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: