Vi09242021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Decizie-şoc a Alinei Petre după crima din magazinul ei

apAlina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, trece prin momente de mare tensiune. Propretara unui magazin de lux de pe Calea Victoriei, femeia a fost anunţată, joi dimineaţă, că vânzătoarea ei a fost ucisă cu sânge rece. Autorul crimei este fostul iubit al femeii înjunghiate, care se pare că avea grave probleme psihice.

Alina Petre este devastată în urma tragediei care s-a produs în magazinul ei. Femeia a povestit cu lux de amănunte cum s-a produs incidentul care a îngrozit o ţară întreagă. "Fata asta a fost urmărită de cineva care a intrat peste ea în magazin. Era pritena mea şi angajata mea de opt luni. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori chiar în uşa băii, incusiv în inimă. Acolo nu aveam camere de supraveghere. Ştiu că avea probleme de mult timp cu fostul iubit. Eu nu l-am văzut, dar cred ca despre el. O sa vina cei de la BGS şi o să ia camerele de supraveghere, să deruleze casetele, ca să vadă exact filmarea. Mai era o colegă, cu ea, dar nu a putut să vadă şi nici să o salveze, pentru că se afla în toaletă şi nu putea să iasă. I-a blocat uşa. Am înţeles că a făcut şi sesizări la poliţie. A ameninţat-o cu moartea de foarte multe ori. Ea spune că de fiecare dată se ducea si depunea plângeri. De faţă cu mine a sunat poliţia de foarte multe ori. Anul trecut, domnul a fost dus la spitalul de psihiatrie pentru că dorea să se sinucidă, să se arunce de pe nu ştiu ce bloc", a spus Alina Petre la Antena Stars.

Femeia a povestit că vânzătoarea a avut în urmă cu un an o relaţie cu autorul crimei. "Se împăcase cu el, la presiunea lui. Omul era nebun. L-am surprins la magazin de multe ori, o vizita des, dar nu era violent. O suna de 300 de ori pe zi. Îl rugam să o lase în pace, pentru că ei îi era foarte frică de el. Nu a mai apucat să apese butonul de panică. Nu ştiu de ce nu s-au luat măsuri la timp. Cred că o să închid acest magazin. Mama ei este pe moarte, este bolnavă de cancer, iar tatăl copilului este în Germania. Este o situaţie tragică. Copilul a rămas pe drumuri. Eu o să-l ajut cu tot ce pot, nu o să-l las", a dat asigurări fosta noră alui Virgil Măgureanu, care nu se lasă intimidată şi va începe o nouă serie de denunţuri. vezi mai multe...
sursa;click.ro

Stiri mai vechi: