Joi08132020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Încă o româncă a intrat în graţiile celebrului PHILIPP PLEIN! Cine e frumoasa brunetă

gratiileAndreea Sasu (26 de ani) este o tânără din Paşcani, care a fost remarcată de o agenţie de fotomodele din Milano, în urmă cu 6 ani, şi chemată în Italia. Bruneta povesteşte că nu a fost uşor drumul parcurs, dar a meritat fiecare efort.

“La început a fost foarte greu. Am mers pe ideea că aşa păţeşte toată lumea care vrea să se realizeze. Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli – tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute de fete, reprezentanţii evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile.Pentru a face faţă m-am angajat la un restaurant/bar. Avem salariu fix, dar şi program. Mă trezeam în fiecare dimineaţă la ora 4, luăm trei autobuze pentru a ajunge la locul de muncă”, a povestit Andreea în presa locală.

 “După numeroasele castinguri, am început să fiu contactată de mai multe agenţii de modă. Aveam din ce în ce mai multe prezentări de modă, dar eram solicitată şi pentru şedinţe foto. După ce am văzut că se măreşte câştigul, mai ales că fac ce îmi place, am renunţat la jobul de chelneriţă. Aveam castinguri şi în Londra, Paris, Istanbul, Dubai, India sau Barcelona”, a marturist Andreea despre ascensiunea sa.

Acum românca supersexy a devenit preferata marilor creatori de modă, inclusiv Phillip Plein, designerul care a avut o relaţie de scurtă durată cu Mădălina Ghenea: "De un an şi jumătate sunt model fix la Dolce&Gabbana, Philipp Plein şi Roberto Cavalli. Defilez pentru ei şi toate rochiile sunt create pe corpul meu. M-au ales ca fiind unul dintre modelele favorite. Sunt prezentă la fiecare prezentare de modă”, mai spune Andreea. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: