Vi09242021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Boşii de la LOFT au făcut între 210 şi 338.000 euro cash în două zile! Ginerele ex directorului SRI, purtătorul de cuvânt OMV, MIELU’ şi PEPE s-au umplut de bani după nebunia de la Mamaia

cashCel mai popular loc de departe a fost LOFT, de 1 mai la mare. Majoritatea hashtag-urilor pe reţelele de socializare au fost de acolo, majoritatea VIP urilor, majoritatea celor plecaţi la distracţie au fost acolo. Mii de oameni sâmbătă, mii duminică.

Ca să intri trebuia să îţi cumperi o brăţară culoare X care costa pentru accesul într-o zi, sâmbătă, 250 ron. Dacă vroiai să ai acces şi sâmbătă dar şi duminică puteai cumpăra brăţara Y, care costa 350 ron. În aceste două brăţări aveai, teoretic, inclus şi un meniu. Teoretic pentru că la nebunia de acolo era imposibil să mănânci, iar mâncarea nu era deloc ceva uau, lucru oarecum normal, ţinând că vorbim de o discotecă de zi. Existau şi brăţări de 150 ron în schimbul cărora erai lăsat doar să intri.

Oficial s-au vândut 2500 de brăţări, potrivit surselor noastre. Realitatea scriptică o ştiu doar contabilii. La o matematică rapidă vorbim de încasări minime de 150 ron + 100 ron ( consumaţia minimă/persoana intrată) totul x 2500 brăţări adică 625 000 ron (140.000 euro). Asta pentru sâmbătă. Duminică fiind mai slab adăugăm jumătate şi rezultă 210.000 euro.

Pentru a calcula încasările maxime putem lua în calcul brăţara de 250 ron şi consumaţia de 150 ron. Ceea ce, la 2500 bucăţi vândute, ar însemna 225.000 euro doar sâmbătă, ceea ce în total pe ambele zile ar fi 338.000 de euro. Calculul corect probabil e undeva la mijloc. Ceea ce este cu adevărat ieşit din comun este că aceşti bani sunt practic şi profitul LOFT, pentru că toate cheltuielile sunt ţinute din bugetul sponsorilor. Şi asta pentru că băieţii de la LOFT sunt şi reprezentanţi pentru mai multe branduri de băuturi cum ar fi Laurent Perrier, Jagermeister etc. Un business foarte bun, bine protejat (nici un control ANAF în această veritabilă fabrică de bani gheaţă -) dar şi extrem de bine operat, Pepe şi Ion fiind de departe unii dintre cei mai buni operatori din piaţă. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: