Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Credeai că le-ai văzut pe toate? Ce a putut să facă un cocalar cu land Rover pe plaja din Mamaia!. VIDEO

Cu puţin înainte de mini-vacanţa de Paşte, respectiv de 1 Mai, câteva imagini în care un bărbat aflat la volanul unui Land Rover reuşeau să scandalizeze tot Internetul.

Motivul pentru care bărbatul din imaginile de mai jos a devenit atât de celebru în mediul virtual este unul cât se poate de simplu: a scandalizat prin felul în care trateaza un patruped, pe care îl urmăreşte cu maşina pe plaja din Mamaia. Acest video de care vă povestim a fost filmat pe sâmbătă şi a apărut pe YouTube, după care a stârnit mii de reacţii, prin diverse comentarii.

Alături de acest videoclip, autorul a postat şi următoarea descriere, ca un semn de revoltă faţă de acţiunile şoferului de Land Rover, care face nestingherit slalom pe plaja din Mamaia:

„Se pare că pentru unii cu o maşină mai scumpă, a respecta legea este doar o vrajeală ieftină. Cam aşa arată un individ căruia nu îi pasa că sunt oameni pe plajă, el doar îşi satisface setea de adrenalină şi încalcă legea în cel mai abject mod. Plaja din Mamaia Nord, unde acest individ îşi bate joc de tot ce înseamnă bun simţ, a fost curăţată şi amenajată înainte de 1 mai, cineva a muncit să facă treaba asta, pentru ca cei care se plimbă pe plajă să aibă parte de o plajă curată şi civilizată“.

Mai mult, imaginile care au devenit virale printre internauţi au fost filmate cu o dronă, iar videoclipul a devenit viral în doar câteva ore. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: