Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Monica Davidescu ia o avere pentru piciorul rupt la «Dansez pentru tine»

p ruptVeste incredibilă primită de Monica Davidescu chiar înainte de Paşte. După aproape trei ani de procese, actriţa a câştigat lupta şi a obţinut despăgubiri de aproape 120.000 de lei pentru piciorul rupt în timpul show-ului ”Dansez pentru tine”, difuzat de PRO TV.

Monica Davidescu (43 de ani) a reuşit să-i convingă pe judecătorii de la Buftea că a suferit şi încă suferă cumplit, după accidentul pe care l-a suferit în 2012. Aşa că va primi daune materiale de 60.623 de lei, daune morale de 45.000 de lei şi cheltuieli de judecată de 11.600 de lei. Toţi aceşti bani, aproape 120.000 de lei, va trebui să-i plătească artistei firma Media Pro Entertainment România, cea care a produs emisiunea ”Dansez pentru tine”, care a fost difuzată la PRO TV.

De anul trecut, studiourile Media Pro din Buftea şi, implicit, firma cu pricina au trecut de la PRO TV în ograda lui Bobby Păunescu (41 de ani), iar odată cu această achiziţie, omul de afaceri s-a trezit pe cap şi cu acest proces, şi mai nou, şi cu aceste despăgubiri uriaşe.  ”Îmi pare tare rău pentru ce i s-a întâmplat doamnei Davidescu. Deşi, noi nu avem nici o legătură cu incidentul din trecut, încercăm, totuşi, să găsim o soluţie care să mulţumească părţile implicate”, declara, în februarie, Bobby Păunescu pentru Click! În ciuda bunăvoinţei omului de afaceri pentru a rezolva această problemă pe cale amiabilă, se pare că Monica Davidescu a preferat să aştepte verdictul judecătorilor. A dus o luptă de aproape trei ani prin tribunale şi aştepta ca, în cele din urmă, dreptatea să fie de partea ei.

Actriţa s-a accidentat grav, în toamna anului 2012, în cel de-al 13-lea sezon de la  “Dansez pentru tine”. În timp ce repeta dansul în ploaie, alături de partenerul ei, George Boghian, băiatul a alunecat şi a căzut peste ea, rănind-o la picioare. Piciorul drept a fost mai grav afectat şi a fost nevoită să se supună unor intervenţii chirurgicale. De atunci,  Monica Davidescu are de tras din cauza durerilor de la genunchi şi trebuie să facă exerciţii de recuperare. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: