Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Elena Băsescu dezminte zvonurile că divorțează

dez zv 1A fugit din București pentru a petrece Paște la țară! Elena Băsecu se află cu soțul și cu cei doi copii ai lor în provincie unde au luat la pas ulițele prăfuite cu micuții după ei. Deși în ultima perioadă au existat voci care au anunțat ca iminentă despărțirea dintre mezina fostului președinte și soțul ei, Bogdan Ionescu, cei doi par mai fericiți ca niciodată.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au fugit departe de aglomerația din oraș și au ales să facă Paștele la țară, cu cei doi copii ai lor, Sofia Anais ( 2 ani și jumătate) și Traian jr. ( un an). Cu micuța ei pe umeri, mezina fostului președinte le-a transmis celor care îi urmăresc profilul pe contul de socializare sărbători liniștite și a vrut, totodată, să le închidă gura răutăcioșilor care au spus despre ea că se află la un pas de divorț. Deși nu a făcut declarații explicite pe această temă, imaginea publicată spune mai mult decât o mie de cuvinte.

"Paşte fericit şi zile luminate alături de toţi oamenii dragi vouă. Hristos a Înviat!", a scris Elena Băsescu pe Facebook la descrierea pozei alături de soțul ei și de cei doi copii ai cuplului.

Elena și Bogdan s-au căsătorit în toamna anului 2012. Ea a preferat să-și păstreze numele de domnișoară. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: