Mie11252020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Detalii inedite ale nunții Claudiei Pătrășcanu cu Gabi Bădălău! De ce tradiții nici nu vrea să audă artista

inediteDupă ce anul trecut, de ziua îndrăgostiților, au devenit oficial soț și soție, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău vor ajunge la finalul acestei luni și în fața altarului.

Rochia de mireasă este gata, iar cântăreața este încântată de rezultat, susține că arată axact așa cum și-a imaginat-o. A definitivat meniul, programul artistic și este posibil ca mireasa să își surprindă invitații. “Nu știu dacă voi cânta…nu țin cont de acele vorbe din popor conform cărora îți aduce ghinion dacă vei cânta la propria nuntă. Voi face exact ce voi simți”, a declarat, pentru Libertatea, Claudia Pătrășcanu. În ceea ce privește tradițiile la nuntă, vedeta a tăiat de pe listă anumite obiceiuri. “Nu, este pierdere de timp cu furatul miresei. Dacă Gabi va vrea să arunce jarteaua prietenilor singuri, probabil o voi da, dar nu vizibil…mi se pare un moment mult prea sexy, care m-ar face să mor de rușine”, ne-a spus artista.

Lună de miere în trei

Bruneta s-a ocupat în detaliu de organizarea nunții, dar și de voiajul de după. A ales ca destinație Turcia, principalul criteriu fiind că ea și Gabi vor face călătoria alături de fiul lor. “Luna de miere o vom face în trei. Vrem să-l implicăm de data asta și pe Gabriel, pentru că a crescut. Plecam o săptămână în Turcia… este aproape și nu zburăm mult cu avionul”, ne-a mărturisit Claudia Pătrășcanu. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: