Joi02202020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Marcel Pavel a închiriat un hotel și a dus bucătar și lăutari de la București la Câmpulung Muscel pentru un Paște all-inclusive. Paranghelie de cinci stele!

5 steDacă e Sărbătoarea să se adune toată familia, din țară și de peste hotare, oricât de mare! Acesta pare a fi motto-ul care pare să-l anime pe Marcel Pavel în perioada pascală. Artistul s-a urnit din timp și a organizat o vacanță cu tot dichisul pentru ai lui, mai bine de 30 la număr.

Anul acesta, de Paște, Marcel Pavel a petrecut în sânul familiei adunate din toate colțurile țării și lumii. Peste 30 de rubedenii au răspuns apelului de a sărbători împreună, iar artistul s-a ocupat personal de organizarea marii întruniri. Cheful a durat mai multe zile și s-a desfășurat la Câmpulung  Muscel, orașul în care Pavel a copilărit. Acolo, Marcel a închirat un hotel întreg și ca să aibă garanția că toate vor merge strună, discracția va persista și că nicio plăcere culinară nu îi va fi refuzată, a angajat un bucătar chef din București, pe care l-a luat cu el în deplasare și a plecat însoțit de o trupă de lăutari veritabili care au asigurat permanent fondul muzical.

Fratele din Germania i s-a alăturat

Odată ce familia s-a adunat la locul întâlnirii, paranghelia a început. Mieii au sfârâit în proțap, grătarele au stat încinse cu orele, vinul a curs ca niciodată și nimeni nu s-a plictisit. Pavel s-a bucurta inclusiv de compania fratelui său, cunoscut saxofonist în Germania, care nu putea rata o mic vacanță acasă.

    ”Pentru mine, familia mea e importanta și, an de an, încercăm să fim aproape toți. Ne strângem din toată țara – Galați, Muscel, București, ba chiar din Germania, să petrecem așa cum făceau bătrânii noștri”, ne-a explicat Marcel Pavel, organizatorul familiei. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: