Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Gheorghe Zamfir i-a lăsat averea nevestei tinerele

nev tinereGheorghe Zamfir pare să-şi fi găsit liniştea lângă cea de-a doua nevastă. Naistul şi-a pus la adăpost mai tânăra soţie, pe Nicoleta Beca, pe care a dus-o în secret la altar la începutul acestui an. Înainte de nuntă, celebrul naist a fost generos cu aceasta şi i-a donat averea.

Dragostea e oarbă, spune o vorbă din popor. Pare incredibil, dar adevărat. Gheorghe Zamfir (75 ani) şi tânăra lui soţie, Nicoleta Beca (31 ani), nu apleacă urechile la bârfele celor din jur şi, în ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, de 44 de ani, şi-au unit destinele atât la starea civilă, cât şi în faţa lui Dumnezeu. Şi mai mult de atât, ca să se asigure că Nicoleta Beca nu va avea nici o problemă după moartea sa, dar şi pentru că o iubeşte foarte mult pe proaspăta lui nevastă, Gheorghe Zamfir a trecut pe numele acesteia aproape tot ce are.

”Este vorba despre apartamentul cu patru camere din zona Gării de Nord din Bucureşti, pe care l-a primit de la Viorel Lis când acesta era primar general al Capitalei. În ceea ce priveşte vila din Cobia-Găieşti, unde locuieşte de ani buni, alături de Nicoleta, Zamfir şi-a exprimat dorinţa ca după moartea sa să fie transformată în casă memorială”, au declarat pentru Click! surse din anturajul celor doi.

De asemenea, Nicoleta s-a mai ales cu ceva de pe urma lui Zamfir. Chiar dacă prima soţie, franţuzoaica Marie Noelle, de care naistul a divorţat cu tam-tam, i-a tocat banii ani întregi, Zamfir pare să mai fi găsit ceva „resurse”. Astfel, surse din preajma celor doi susţin că Gheorghe Zamfir i-a achiziţionat Nicoletei Beca un teren într-o zonă bună din afara Bucureştiului, undeva la Corbeanca. ”Pe terenul respectiv, Zamfir a dat 100.000 de euro, însă ce nu face el pentru femeia care i-a cucerit inima şi care l-a făcut să iubească din nou?”, se întreabă apropiaţii maestrului. În toamna anului trecut, naistul a luat-o de soţie pe Nicoleta Beca, iar în februarie s-au cununat religios la o biserică din oraşul natal, Găeşti. ”Nu am purtat rochie de mireasă, ci costum popular, de altfel toţi cei invitaţi au avut câte o piesă vestimentară specifică portului tradiţional”, a povestit Nicoleta Beca pentru Click!, care acum în buletin este Nicoleta Zamfir.

Fiul de 29 de ani, lăsat pe dinafară

De când este cu Nicoleta, Zamfir s-a cam îndepărtat de fiul său, Emmanuel Teodor (29 ) de ani. Tânărul, rodul dragostei cu o frumoasă canadiancă, este baterist într-o formaţie rock din Montreal. Se pare că lui Emmanuel nu i-a căzut prea bine faptul că tatăl său şi-a oficializat relaţia cu cântăreaţa. În plus, naistul nu şi-a ajutat deloc fiul să facă o carieră muzicală în România. Zamfir şi-a recunoscut fiul în acte,  dar n-a fost niciodată ferm convins că ar fi copilul lui: “Se spune că am un fiu în Canada, dar încă nu am făcut ADN-ul de paternitate. L-am recunoscut de fiu, adică în actele de naştere. Îl cheamă Emmanuel Teodor şi l-am botezat”, a declarat naistul, anul trecut, pentru Ring. vezi mai multe...
sursa:"click.ro

Stiri mai vechi: