Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ilinca Vandici şi Cătălin Ţîră sărbătoresc un an de relație. Ce spune vedeta despre inelul de logodnă

ili taraIlinca Vandici este una dintre vedetele care, în mod inexplicabil, au cam avut ghinion în dragoste. Cu toate că e şi frumoasă, şi… devreme acasă, poveştile ei de amor nu s-au finalizat la altar, aşa că prezentatoarea Kanal D nu a reuşit până acum să aibă ce şi-a dorit: un soţ şi copii. Cu noul iubit, fotbalistul Cătălin Ţîră, pare să fi tras însă lozul câştigător. Cel puţin, ea aşa crede.

Libertatea: Când faceţi anul, tu şi Cătălin? Şi cum veţi sărbă­tori?

Ilinca Vandici: Peste puţin timp sărbătorim un an de când ne-am cunoscut, însă nu am gândit vreo petrecere pentru a marca acest eveniment. În general, încerc să mă bucur de fiecare clipă pe care mi-o oferă viaţa, fără a plănui lucruri. Trăiesc prezentul şi încerc să mi-l fac atât de frumos pe cât se poate.

V-aţi mutat împreună sau e un plan în derulare?

Amândoi avem un program extrem de încărcat, aşa că nici nu am acordat atenţie acestui detaliu, nu am plănuit nimic, lăsăm lucrurile să vină de la sine.

Ţi-a dat inelul de logodnă?

Dacă eu nu mă grăbesc, de ce mă grăbiţi voi? (râde)

Care a fost cea mai frumoasă declaraţie pe care ţi-a fă­cut-o?

Cred că respectul, fidelitatea şi încrederea cântăresc mai mult decât orice cuvânt pompos, când vine vorba despre iubire.

Ai avut reţineri la început, pentru că e… tot fotbalist?

Nu am nici o reţinere cu privire la viaţă, în general, sunt un om matur, care ştie ce vrea. Nu contează ce meserie are persoana care îţi oferă ceea ce ai nevoie. Suntem oameni, mai presus de cariera pe care alegem să o urmăm, iar mie îmi place să vorbesc cu şi despre oameni, nu despre ceea ce fac ei în viaţa profesională.

Împlineşti 30 de ani în iunie. Pe lista ta de lucruri de făcut până la 30 de ani, ce bifezi şi ce reportezi?

Am realizat cam tot ce-mi propusesem – chestiuni ce depind cu precădere de mine, bineînţeles. Sunt mul­ţumită de tot ce am reuşit şi de nivelul la care am ajuns. De vreo doi ani, m-am îndreptat spre dezvoltarea mea personală şi încă nu am încheiat procesul, însă, privind în urmă, realizez că am făcut o treabă excelentă. Sunt mândră de lucrurile pe care le-am învăţat, de informaţiile pe care le-am acumulat, de oamenii pe care i-am adunat în jurul meu, de evoluţia mea spirituală.

Ne-ai mărturisit, în urmă cu puţin timp, că vrei o familie şi doi copii. Că, deocamdată, nu faci pasul ăsta, dar visezi la el. A intervenit vreo schimbare?

Fiecare îşi găseşte împlinirea în lucrurile pe care le consideră importante. Familia reprezintă un punct esenţial al existenţei mele. Nu mă grăbesc, ba dimpotrivă, cred că toate vin natural, atunci când trebuie. Încă sunt prinsă în lumea televiziunii, încă am lucruri de spus şi de făcut, aşa că le iau pas cu pas. Când voi simţi că e momentul, vă voi spune, cu siguranţă. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: