Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

S-a întors în brațele puștiului infidel! Diana Munteanu a fugit în Grecia să se iubească în voie cu bărbatul cu 12 ani mai mic decât ea

mai tan 1După divorțul de Claudiu Niculescu, Diana Munteanu a preferat să stea o perioadă singură, iar apoi s-a cuplat cu un puști de bani gata, cu 12 ani mai mic decât ea, relație pe care a încercat să o țină cât mai departe de ochii cârcotașilor. Secretul a ținut însă până în noaptea dintre ani când, aflați la un restaurant din Poiana Brașov, cei doi nu au mai rezistat și au dat frâu sentimentelor, sărutându-se și îmbrățisându-se de față cu toată lumea.

O dată ce au dat cărțile pe față, au și început problemele în cuplu. Fire petrecăreață, Bogdan Nemțeanu a fost fotografiat în compania altor domnișoare, reușind să o facă pe Diana extrem de geloasă și posesivă. Îndrăgostită peste măsură de puști, prezentatoatea TV s-a arătat dispusă la aproape orice compromis, dovadă că i-a iertat toate escapadele și continuă să formeze un cuplu.

mai tanDrept urmare, în minivacanța de Paște și 1 Mai, cei doi au fugit împreună în Grecia, tocmai pentru a scăpa de presiunea mediatică și de a nu fi nevoiți să se ascundă, din nou, de ochii cârcotașilor. Acolo, împreună cu un grup de prieteni, Bogdan și Diana s-au putut săruta, îmbrățișa în voie și și-au făcut poze fără probleme. În ciuda faptului că-și doresc discreție, Diana a postat o imagine în care a lăsat să se vadă doar mâna lui Bogdan, ca un mesaj indirect pentru domnișoarele care-i dau târcoale tânărului.

 Fiul ei nu-l cunoaște încă

Diana și Bogdan formează un cuplu de mai bine de jumătate de an, însă, fiul ei, David, nu știe încă de existența tânărului în viața mamei sale. Diana a știut mereu cum să se împartă între iubit și fiul ei, fără ca micuțul să se prindă că mama lui i-a găsit un posibil tată vitreg. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: