Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

LA VITTA E BELLA! Proxenetul care a lansat-o pe DANIELA CRUDU le face în ciudă poliţiştilor care îl caută

proxePoliţiştii îl caută pentru a pune în executare mandatul de arestare, el se distrează alături de manechine, departe de România, tocmai în America. Vorbim de Andrei Prisecaru, cel care s-a autointitulat prinţul Raţiu, şi care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru proxenetism.

”Prinţul” a fost condamnat în 2013, însă poliţiştii n-au mai apucat să-i pună cătuşele, şi asta pentru că bărbatul care a lansat-o în showbizz pe Daniela Crudu, a fugit din ţară. Ofiţerii de la ”Urmăriri” îl caută de atunci, cu toate că Prisecaru nu se ascunde. Proxenetul se află în America, acolo unde se distrează de minune. Recent, a postat pe pagina lui de Facebook mai multe imagini făcute la o prezentare de modă. ”Prinţul” s-a pozat alături de mai multe manechine, semn că nu se teme să dezvăluie unde se află. Bărbatul este într-o formă de zile mari, ca şi cum nu ar avea habar că pe numele lui există un mandat de arestare.

La scurt timp după ce a fost condamnat, Prisecaru susţinea că este o "victimă" a judecătorilor.

”Vă salut din Statele Unite ale Americii unde sunt alături de familia mea care locuieşte în această ţară. Sunt foarte iubit şi apreciat de către personalităţile politice şi artistice ale USA. În calitate de membru de onoare al Uniunii Artiştilor Plastici din New York, îmi desfăşor activităţile artistice şi profesionale la cel mai inalt nivel, administrez afacerile deschise aici, continui succesele Colegiului de Modeling Prince d'Armeny, beneficiez de sprijinul şi protecţia totală din partea tuturor instituţiilor statului american care nu recunosc sub nicio formă deciziile ilegale şi abuzive ale justiţiei din Constanţa”, spunea acesta. Procurorii au susţinut că ”prinţul” a îndemnat-o pe Tatiana, cea care i-a fost iubită în trecut, să practice prostituţia şi a cerut jumătate din banii care se încasau. Anchetatorii l-au acuzat că ar fi sechestrat-o pe tânăra timp de mai multe zile, lucru confirmat de judecătorii constănţeni, care l-au condamnat pe cel care a lansat-o pe Daniela Crudu la trei ani de inchisoare. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: