Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Mihaelei i-au ajuns sânii la buric. Silicoanele au luat-o la vale

valeMihaela Rădulescu (46 de ani) poartă haine dintre cele mai decoltate, fie că este vorba despre aparițiile de la "Românii au talent" sau de ieșirile în cosmopolitul Monaco. Cu toate acestea, silicoanele care "sărbătoresc" anul acesta 10 ani de când i-au schimbat total look-ul divei, par a nu mai fi la fel ca odinioară.

O imagine din culisele 'Românii au talent", mai precis, din camera unde cumnata sa, make-up artistul Anca Rădulescu, o aranja înaintea intrării în direct, o arată pe Mihaela într-o ipostază care nu îi face mare cinste. Este vorba despre sânii ei, care par a-și fi pierdut fermitatea și a o lua la vale.

Vedeta a recunoscut că și-a pus implanturile pentru că suferea de un complex: "Ei bine, pentru cei care n-au avut norocul să pună mâna pe vreun sân corect implantat, îi anunț că e la fel de plăcut, de moale, de natural și că nu e acolo decât ca să corecteze o mărime prea mică, alteori un sân prea lăsat sau chiar un sân lipsă, după vreun cancer.

Cea care a publicat imaginea cu jurata de la PRO TV este chiar Anca Rădulescu. Aceasta i-a lăudat răbdarea și profesionalismul Mihaelei: "Pregătirile pentru Românii au talent sunt în toi. Iar Mihaela, la machiaj, e cât poate ea să fie de cuminte și de ascultătoare. Ca de obicei ", a scris cumnata acesteia pe Facebook. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: