Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Soția lui Patrick Ekeng a ajuns în România

ajunsPatou, soția dinamovistului Patrick Ekeng, decedat pe teren în timpul meciului cu FC Viitorul (6 mai), a ajuns marți seara (10 mai) în București. Femeia a ajuns în Capitală alături de fiica sa de doi ani și de încă o femeie. Acestea au urcat într-o mașină care le-a dus degrabă la un hotel din centrul Bucureștiului.

Devastată de cea mai mare și neașteptată pierdere din viața sa, Patou a revenit în România la doar câteva zile de când își văzuse soțul viu și nevătămat, cu doar 24 de ore înainte de tragedie. Ekeng trebuia să se ducă în Franța, locul în care au domiciliul soția și fiica lor de doi ani, după finala Cupei României.

Soția lui Ekeng va duce trupul neînsuflețit al bărbatului mult iubit în Camerun, țara de origine a fotbalistului.

Patrick și Patou se iubeau din adolescență

Patrick Ekeng şi Patou au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se cunoşteau din adolescenţă, iar în 2013 s-au căsătorit. La scurt timp, a venit pe lume fetiţa lor, Kim. Patrick urma să devină tată pentru a doua oară, soţia lui fiind însărcinată cu un băiețel.
Prima reacție a lui Patou la aflarea tragediei

Cea mai afectată de marea tragedie care a lovit ca un tsunami este cu siguranță soția lui Patrick, care a rămas acum fără alinarea celui mult iubit și aproape de leșin în momentul în care a aflat despre tragedie. Nu i-a venit deloc să creadă că asupra ei s-a abătut cea mai mare nenorocire. Ea a primit vestea de la un alt fotbalist din Liga I, Patrice Feussi, fundaș la Concordia Chiajna, și bun prieten cu Ekeng, notează us24.ro.

"Din păcate, eu i-am dat vestea soției. I-am spus: «Patrick a avut meci, a căzut, sunt aici la spital, e rău de tot.» Eu mă gândeam că trebuie să o ajut. Ea îmi spune: «Nu-mi vine să cred. Ce faceți acolo? Nu a murit. Trimite-mi poză. Este imposibil. El nu a murit. Nu are cum să moară!» Nici nu aveam putere să mai vorbesc. Am și eu familie. Ce-i spun copilului când întreabă unde e tati? Și soția lui e și însărcinată iar...", a declarat Feussi. ”Doamne, ai milă! Azi, chiar l-ai chemat la Tine?”, au mai fost întrebările fără răspuns ale soției îndurerate. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: