Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Pe mâna cui au ajuns afacerile de milioane ale lui Victor Becali! Asta înseamnă să fii mafiot!

mafiProprietarul unui adevărat imperiu imobiliar, Victor Becali a fost condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători.

În lipsa lui, afacerile fostului impresar au intrat pe mâile soţiei acestuia: Manuela Becali. Ea apare în mai toate procese pe care Victor Becali le are cu creditorii şi, mai nou potrivit datelor obţinute de reporterii spynews.ro, reprezintă singură în instanţă interesele familiei. Chiar săptămâna trecută, Manuela a introdus mai multe plângeri împotriva unor încheieri de carte funciară, dovadă că se află la cârma afacerilor imobiliare şi că a "moştenit" şi afacerile de milioane, dar şi procesele.

Numele Manuelei a apărut alături de cel al soţului ei şi în procesul deschis împotriva lor de una dintre cele mai importante instituţii finaciare din România. Problemele au început în 2014 când Volksbank a cerut executarea lui silită a celor doi în condiţiile în care aceştia nu şi-au mai putut achita datoriile. Potrivit informaţiilor noastre, este vorba despre aproape 10 milioane de euro, sumă acumulată din contractarea a patru credite (2.170.000 de euro în 2007, 2.900.000 euro în 2009, 835.000 euro şi 3.970.000 euro în septembrie 2012). Bani imposibil de returnat "pe loc" în condiţiile în care din primăvara lui 2014, Becali se afla în spatele gratiilor, condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare în "Dosarul Transferurilor".
Becali ar putea obţine însă o mică victorie în bătălia declanşată în urmă cu doi ani de instituţia financiară. La ultimul termen al procesului în care impresarul contestă executarea silită, judecătorii au decis să-i acorde acestuia un răgaz - până la finalul lunii mai - "pentru stingerea litigiului pe cale amiabilă". În cazul în care va ajunge la o înţelegere, omul de afaceri ar scăpa de executarea silită a proprietăţilor sale.
Aparent, Victor Becali este în continuare un om bogat, cu toate că marea majoritate a jucătorilor pe care i-a impresariat până în 2014 l-au părăsit după ce a fost condamnat în "Dosarul Transferurilor". Cei mai mulţi au semnat cu Pietro Chiodi, unul dintre cei mai cunoscuţi impresari din Italia. Alături de fratele său, Giovani Becali, Victor deţine mai multe imobile în Bucureşti şi Ilfov, care-i aduc - potrivit unora - sute de mii de euro lunar. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: